Teamleider Verpakkingen

Ben jij een natuurlijke leider, die een bijdrage kan leveren aan een pro-actieve cultuur binnen jouw productie team? Werk je actief mee aan continue verbeterprocessen en werk je graag in teamverband? Ben je benaderbaar? In Leerdam zijn wij op zoek naar een krachtige, resultaatgerichte Shift Manager Productie. Als Shift Manager ben je eindverantwoordelijk voor de gehele productie tijdens de shift. Je coacht en geeft leiding aan jouw ploeg. Veiligheid, kwaliteit en efficiëntie staan altijd voorop.

Teamleider Verpakkingen

What we ask

•    Je hebt een HBO werk -en denkniveau en technische affiniteit;
•    Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring, bij voorkeur binnen een productie of operationele omgeving;
•    Je kan makkelijk schakelen met verschillende lagen in de organisatie en durft feedback te geven. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, zowel Nederlands als Engels;
•    Je bent oplossingsgericht en werkt hierin graag samen. Je bent in staat om hoofd- en bijzaken te onderscheiden. Je bent daadkrachtig, resultaatgericht en mensgericht;
•    Je werkt graag in een continue verbeteromgeving;
•    In deze functie werk je in een 3-ploegendienst wat betekent dat je 1 week een vroege - 1 week late - en 1 week een nachtdienst werkt, maar ieder weekend vrij bent.
 

What we offer

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

Vacancy description

Als Shift Manager geef je leiding aan een van de productie teams. Jouw taak hierin is het aansturen van je team en het behalen van de collectieve doelen die in lijn staan met jouw afdeling, de organisatiestrategie en het door jou gemaakte jaarplan.
Je draagt de volledige verantwoordelijkheid over het gehele proces tijdens je dienst. Je moet overzicht kunnen houden, je team kunnen managen en aansturen waar nodig. Je bent het eerste contactpunt tijdens je dienst. Veiligheid, kwaliteit en efficiëntie heb je hoog in het vaandel staan.
Leerdam is een van onze verpakkingsfabrieken in Nederland. We verpakken en exporteren verschillende soorten kaas over de hele wereld. Deze dynamische functie geeft jou de mogelijkheid om samen te werken met collega’s op verschillende niveau’s binnen de organisatie. Verder leer je verschillende aspecten van zaken doen en lever je een significante bijdrage aan onze locatie in Leerdam.
Werk je kraag in een dynamische omgeving met een focus op het proces en de mensen daarbinnen? Wil jij je verder ontwikkelen en dit toe passen binnen je functie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Leerdam is één van de twee Packaging Plants van FrieslandCampina in Nederland. Vanuit deze locatie worden met name hele kazen en stukken kaas verpakt en geëxporteerd over de hele wereld. De kazen die hier vandaan komen vind je van Australië tot en met jouw supermarkt om de hoek. De fabriek draait 24/5 en verwerkt ongeveer 120KT kaas per jaar. Jouw team bestaat uit totaal 7 collega's. Als Team Leader stuur je een shift aan van zo'n 25-30 collega's.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 48491 | Teamleider Verpakkingen, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 5MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.