Logistics Specialist

In onze fabriek in Den Bosch maken wij hoogwaardige roomboter voor zowel B2C als B2B klanten. Bekende merken zoals Campina Grasboter & Frau Antje stromen wekelijks door de fabriek. Dit doen wij met 80 enthousiaste mensen in een 24/7 productie omgeving. Binnen onze fabriek ben jij als logistiek specialist samen met de planner de spin in het web. Jij zorgt voor een optimaal verloop van alle logistieke processen. Je maakt deel uit van het Butter Supply team bestaande uit 35 werknemers in Amersfoort, Lochem, Noordwijk en Den Bosch. Dit team is verantwoordelijk voor de Supply Network Planning, scheduling, MRP en fabriekslogistiek van het totale boternetwerk. Jouw standplaats is Den Bosch.

Logistics Specialist

What we ask

Wij zijn op zoek naar een logistiek specialist die het prettig vindt zich te begeven in een dynamische omgeving. Den Bosch is een productieplant van producten met een beperkte houdbaarheidsdatum en dit zorgt voor dynamiek in je dagelijkse werk. Hier krijg jij energie van en je weet dit om te zetten naar positieve resultaten.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met het volgende profiel:

  • Afgeronde HBO/WO opleiding bij voorkeur in de richting van (technische) bedrijfskunde, supply chain management of logistiek

  • Affiniteit met processen in de levensmiddelentechnologie

  • Aantoonbare ervaring binnen order processing (van productievraag tot aflevering klant)

  • Ervaring met SAP is een must

  • Flexibele instelling (geen 9 tot 5 mentaliteit)

  • Stressbestendig, teamplayer, besluitvaardig, ondernemend, analytisch en van nature vernieuwend en gedreven

What we offer

  • FrieslandCampina biedt jou een omgeving waarin er ruimte is voor eigen input en ondernemerschap. Op het moment dat jij een verbetering signaleert geven wij jou de ruimte om dit uit te werken tot een succesvol project.

  • FrieslandCampina Den Bosch is een locatie met korte lijnen waar over de jaren steeds meer vraag gestuurd geproduceerd wordt.

  • Naast dagdagelijkse coaching kunnen wij jou ook cursussen & mogelijkheden bieden tot extra opleidingen. FrieslandCampina biedt volop doorgroeimogelijkheden afhankelijk van jouw eigen inzet & interesses.

Vacancy description

In de rol van logistiek specialist ben jij verantwoordelijk voor een optimaal verloop van onze logistieke stromen. Jij zorgt voor een juiste verwerking van in- en uitgaande goederen in de systemen, bent het aanspreekpunt als het gaat om leveringen naar klanten, en je beheert (Key user) SAP en bent kennishouder van logistieke ICT systemen. Daarnaast ben jij samen met de planner medeverantwoordelijk voor de voortgang van productie en inkoop.Een ander belangrijk onderdeel van jouw werk is het signaleren van verbetermogelijkheden en het uitvoeren hiervan in projecten. Daarnaast worden er vanuit het boternetwerk verbetertrajecten geïnitieerd over boterlocaties (Den Bosch, Lochem en Noordwijk). Deze projecten kunnen gaan over bijvoorbeeld automatisering, nieuwe productieschema’s, implementatie nieuwe interntransportmiddelen en inkoop optimalisaties. In totaal besteed je ongeveer 50% van je tijd uit operationele werkzaamheden, en 50% van je tijd aan projecten.

FrieslandCampina is meer dan melk en we zijn meer dan alleen een zuivelbedrijf. Dat vinden wij niet alleen, maar duizenden mensen met ons. Het is niet wat we doen, maar wie we zijn. Voor onze melkveehouders, medewerkers, consumenten en bedrijven waar we mee samenwerken betekenen we meer.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 48446 | Logistics Specialist, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 5MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.