Allround Operator Processing

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste proces operator die ons team in Nuenen wil komen versterken. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het productie proces, dat bestaat uit het bereiden van diverse roomproducten. Word jij onze nieuwe collega?

Allround Operator Processing

What we ask

Natuurlijk zoeken wij een collega die deze baan met beide handen aangrijpt. Je bent een echte teamplayer, maar kan ook zelfstandig werken. Je bent initiatiefrijk, denkt in oplossingen en bent graag bezig met verbeteringen. Verder stel je jezelf flexibel op, ben je leergierig en neem je altijd je verantwoordelijkheid. Wij zoeken een prettige collega op wie wij kunnen bouwen en vertrouwen. Een open communicatie en focus op kwaliteit is daarbij erg belangrijk. Verder is veilig werken bij FrieslandCampina aan de orde van de dag!   Wat zoeken wij? – Minimaal MBO niveau 3 werk- en denkniveau; zoals VAPRO B, levensmiddelen, procestechniek – Minimaal 3 jaar werkervaring – Affiniteit met de voedingsmiddelenindustrie – Aantoonbare ervaring met diverse softwarepakketen waarbij het werken met SAP en Wonderware (of gelijksoortig) - Kennis van kwaliteitssystemen en -standaarden.

What we offer

"Je salaris wordt gebaseerd op:

  • De zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding;

  • Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld;

  • We vinden het belangrijk dat je blijft groeien;

  • Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede;

  • Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied;

  • Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling.

Zo leer je tenslotte het meest. "

Vacancy description

Wat verwachten we van jou als Procesoperator? Je bedient de procesapparatuur van verschillende soorten (automatische) afvullijnen, en zorgt ervoor dat de productie volgens planning en specificatie verloopt. Hierbij staat veilig werken volgens onze Life Saving Rules en aanvullende veiligheidsvoorschriften voorop. Je voert diverse kwaliteitscontroles uit en verwerkt de gegevens op lijsten en in de softwareprogramma’s. Tijdens en na de productie ben jij verantwoordelijk voor het reinigen van de installatie, en de werkomgeving. Je lokaliseert en rapporteert storingen in de afvulapparatuur, stuurt het proces bij wanneer dat nodig is en verhelpt kleine storingen zelfstandig. Je rapporteert onveilige situaties en doet voorstellen voor verbeteringen op het gebied van veiligheid. Daarnaast neem je actief deel aan verbeterteams. Je bent werkzaam in de vijfploegendienst.   Een uitdagende en afwisselende baan! Wat vragen wij van jou?

We zijn een hecht team met een brede kennis, waarbij we veel van elkaar kunnen leren.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 47195 | Allround Operator Processing, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 5MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.