Operator Ontvangst en Dispatch

FrieslandCampina is meer dan melk en we zijn meer dan alleen een zuivelbedrijf. We hechten veel waarde aan getalenteerde mensen met verschillende achtergronden die een bijdrage willen leveren aan het bedrijf. We stimuleren al onze medewerkers om beslissingen te nemen die de organisatie ten goede komen. Bij FrieslandCampina ben je verantwoordelijk voor je eigen carrière. We vertrouwen erop dat je verschil wil maken in je functie en dat je een bijdrage kan leveren aan het grotere geheel.

Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar een enthousiaste operator Ontvangst en Dispatch.

 

 • Als operator dispatch beheer je de melkstromen van de site. Met de beschikbare rauwe melk en de gekende planning bedien je 5 volautomatische melkpasteurisatie lijnen en 3 roompasteurisatie lijnen. Hiermee zorg je voor de verdeling of “dispatch” van gestandaardiseerde melk naar de verschillende afdelingen: processing, bereiding, fermentatie, poeder en verkoop. Daarnaast neem je initiatief om melk zonder bestemming op de best mogelijke wijze te verwerken. Hiervoor werk je samen met de collega’s (operatoren roomverwerking, labo QC) en heb je veel contact met de medewerkers uit de afdelingen die je bevoorraadt.
 • Je volgt geautomatiseerde processen zelfstandig op en je bent verantwoordelijk voor het signaleren en ingrijpen bij afwijkingen in het productieproces.
 • Je registreert productie- en kwaliteitsgegevens. Daarnaast ben je in staat eenvoudige labo analyses zelf uit te voeren.
 • Je werkt in een 3-ploegensysteem en je bent bereid tot regelmatig zaterdag- en/of zondagwerk.

Operator Ontvangst en Dispatch

What we ask

 • Je bezit een diploma niveau hoger secundair onderwijs (A2-opleiding, elektromechanica, elektriciteit, elektronica, mechanica, … ) en bij voorkeur heb je 3 à 5 jaar ervaring binnen de productie.
 • Veiligheid en kwaliteit zijn voor jou prioriteit nummer 1.
 • Je hebt kennis en/of interesse in geautomatiseerde processen.
 • Je bezit een goede basiskennis pc en je kan signalen op een scherm goed analyseren en interpreteren.
 • Je hebt een probleemoplossend denkvermogen.
 • Je beschikt over een goed plannings- en organisatievermogen.
 • Je bent luistervaardig en kan vlot communiceren en je wil verantwoordelijkheid nemen  om de afdeling beter te laten presteren (via control room).
 • Je werkt van nature zeer nauwkeurig, zelfstandig en je hebt een sterke verantwoordelijkheidszin om zaken tot in de puntjes af te werken.

What we offer

We bieden jou een mooie functie en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, training en opleiding binnen een uitdagende omgeving met doorgroeimogelijkheden. Je komt terecht in een prettig, ervaren en efficiënt team en in een financieel gezond bedrijf die enerzijds de voordelen van een internationale groep te bieden heeft, gecombineerd met de voordelen van een lokale onderneming met een open en informele sfeer: best of both worlds!

Daarnaast biedt de organisatie een uitdagend loonpakket met bijhorende extra legale voordelen (hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, resultaatspremie, inhaalrust,...) en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, training en opleiding.

Vacancy description

We zijn op zoek naar een enthousiaste operator Ontvangst en Dispatch.

FrieslandCampina is meer dan melk en we zijn meer dan alleen een zuivelbedrijf. We hechten veel waarde aan getalenteerde mensen met verschillende achtergronden die een bijdrage willen leveren aan het bedrijf. We stimuleren al onze medewerkers om beslissingen te maken die de organisatie ten goede komen. Bij FrieslandCampina ben je verantwoordelijk voor je eigen carrière. We vertrouwen erop dat je verschil wil maken in je functie en dat je een bijdrage kan leveren aan het grotere geheel.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 46971 | Operator Ontvangst en Dispatch, Belgium
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 5MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.