Supply Chain Planner

Een Supply Chain Planner bij de afdeling Milk Allocation zorgt voor de dagelijkse afstemming van alle melkstromen en de afgeleide vloeibare stromen zoals room, wei en ontroomde melk over ruim 50 fabrieken. Je bent de verbindende schakel tussen het melkophalen en de verwerking in alle fabrieken.

Supply Chain Planner

What we ask

Functiebeschrijving en -eisen Bij de afdeling Milk Logistics van FrieslandCampina in Amersfoort zoeken we een Supply Chain Planner Milk Allocation.

  • Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur Supply Chain/Logistiek
  • Tussen 1 à 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol
  • Analytisch en conceptueel denk- en werkniveau

Taken

  • Draagt dagelijks zorg voor het samenstellen van het week- en dagplan vloeibare productstromen binnen de afdeling Milk Allocation. Dit is een continu proces met consignatie diensten;
  • Onderhoudt dagelijks contact met fabrieken in Nederland, België en Duitsland en de transportafdelingen;
  • Signaleert en analyseert knelpunten in de logistieke processen gericht op vloeibare productstromen;
  • Coördineert, evalueert en verhoogt de effectiviteit van het proces van melkallocatie rauwe melk en de toewijzing van de bijbehorende secundaire stromen aan melkverwerkende bedrijven;
  • Draagt mede zorg voor het implementeren van het kwaliteitsbeleid van FrieslandCampina naar de fabrieken;
  • Deelnemen aan projecten en activiteiten op het gebied van geautomatiseerde plansystemen;

Competenties Flexibel, stressbestendig, stevige persoonlijkheid, uitstekende communicator in Nederlands en Engels (Duits een pré), snel kunnen schakelen in lopend proces, accuratesse.

What we offer

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carriere ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

Vacancy description

Bij FrieslandCampina delen we met 20.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven. Met onze merken - ruim 30 - bereiken we miljoenen mensen in meer dan 100 landen. FrieslandCampina heeft business groups en werkmaatschappijen met vestigingen in de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.

De afdeling Milk Allocation is onderdeel van de afdeling Milk Logistics. Deze afdeling is verantwoordelijk voor al het vloeibaar transport in Nederland, België en Duitsland en de verdeling van deze stromen over alle fabrieken.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 46861 | Supply Chain Planner, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 5MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.