Continuous Improvement Specialist

Als Continuous Improvement Specialist weet jij de balans te vinden tussen het stroomlijnen van de dagelijkse operatie en het structureel optimaliseren van de productieprocessen op basis van feitelijke data. First time right optimalisatie, validatie, efficiëntie, energie- & waterreductie van onze productielocatie en het opschakelen naar een kwalitatief nog hoger niveau staan centraal in Bedum.

Continuous Improvement Specialist

What we ask

  • Afgeronde Bachelor en/of Master opleiding, bijvoorbeeld in een technisch of exacte richting zoals Levensmiddelentechnologie, Technische Bedrijfskunde, Chemische Technologie of vergelijkbaar.
  • Je bent in staat om snel te schakelen tussen het grote geheel en de details. Je kunt verbeteracties verbinden aan het uiteindelijke doel en bent resultaatgericht.
  • Je bent analytisch en cijfermatig sterk, en hebt een drive om data om te zetten in bruikbare informatie waarop de juiste beslissingen kunnen worden gemaakt in zowel de dagelijkse operatie als voor strategische ontwikkelingen.
  • Je houdt overzicht over de verschillende projecten en de onderlinge verbanden en weet de juiste prioriteiten te stellen. Je handelt hierna resoluut en neemt je verantwoordelijkheid.
  • Je schakelt snel binnen de organisatie om stakeholders betrokken te houden bij de projecten die jij leidt. Hierbij communiceer je makkelijk en op een natuurlijke manier met collega’s werkzaam op verschillende niveaus. Op deze manier weet je mensen mee te krijgen en bruggen te bouwen.
  • Je bent nieuwsgierig en denkt in oplossingen, soms zijn ze simpel en dan weer innovatief. Je lost zelfstandig en gestructureerd problemen op, gebaseerd op feiten.
  • Je hebt al wat ervaring in het leiden en coachen van mensen en je hebt ambitie hier verder in te groeien.
  • Je bent een teamplayer die collega’s op een natuurlijke manier meekrijgt in de veranderingen;
  • Uitstekende vaardigheden in PowerPoint, Excel en Word; kennis Power BI en overige analystische tools zijn een pré

What we offer

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega's onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

Vacancy description

AnalyseUitvoeren van (root-cause) analyses in lijn met de WCOM/CI werkwijzen en procedures en in opdracht van de CI Manager/Productiemanagers teneinde trends in kaart te brengen en achterliggende oorzaken inzichtelijk te maken.

Verbeterprogramma’sOpstellen van toegewezen verbeterprogramma’s aan de hand van uitgevoerde analyses en WCOM-methodes en procedures, in lijn met de CI teneinde de WCOM-implementatie te bevorderen en te leiden. Focus ligt op de verdere digitalisering en ontsluiting van data in de productieprocessen en Problem Solving

Coaching en Training medewerkersOrganiseren en geven van WCOM gerelateerde inhoudelijke trainingen om ervoor te zorgen dat de medewerkers van de toegewezen plant de benodigde WCOM/CI kennis en kunde bezitten. Op dagelijkse basis ondersteunen, coachen en trainen van medewerkers, met focus op Problem Solving, digitale tools en dashboards.

RapportageRegistreren van de voortgang en de uitkomsten van het WCOM reloaded en andere CI programma’s alsmede signaleren en escaleren van afwijkingen

ProcesverbeteringenBijdragen aan het opzetten van CI systemen en structuren alsmede signaleren van verbeteringsmogelijkheden binnen CI in lijn met de CI roadmap en jaarlijkse plannen ten einde het vakgebied verder te professionaliseren.

De functie bied je de mogelijkheid om binnen een gemotiveerd team te werken in een gevarieerde en dynamische omgeving, waarbij het resultaat van de inzet uiteindelijk terug te vinden is in de fabriek.

Je werkt binnen het CI team van de kaasproductie in Bedum.

Apply now

Contact

Dennis van Straaten

1  / 
JOB-ID: 46481 | Continuous Improvement Specialist, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 5MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.