Adviseur Buitendienst regio Friesland/Drenthe

Wil je dagelijks in contact staan met onze leden melkveehouders om te bouwen aan een goede relatie? Dan is dit een mooie buitendienst functie voor jou!
 

Adviseur Buitendienst regio Friesland/Drenthe

What we ask

 • HBO of WO opleiding, zoals HAS, WUR of WO Diergezondheid
 • relevante werkervaring in soortgelijke functie is niet vereist. We willen een starter op de arbeidsmarkt gelegenheid bieden in deze functie te beginnen
 • kennis van en interesse in de doelgroep, melkveehouderij
 • uitstekende vaardigheden om uitvoering te geven aan relatiebeheer met melkveehouders en externe stakeholders. Je weet hen in beweging te krijgen
 • ervaring met werken in team- en projectverband
 • het vermogen om te schakelen tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau
 • sterke affiniteit met Duurzaamheid, Kwaliteit en Veiligheid op de boerderij
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, je spreekt en verstaat Duits als ook Engels
 • presentaties verzorgen voor groepen melkveehouders
 • de volgende persoonskenmerken: teamplayer, resultaatgericht, proactief, lef en innovatief
 • wonend in regio Drenthe of Friesland of bereid te verhuizen naar de betreffende regio.

What we offer

Het salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. FrieslandCampina acht het daarnaast van belang dat aan medewerkers de mogelijkheid wordt geboden om te groeien.

 

Ontwikkeling staat erg hoog in het vaandel, omdat we de overtuiging bezitten dat het zowel jouw carrière als onze producten ten goede komt. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling, zo leer je ten slotte het meest.

 

Bij deze functie rijd je in een leaseauto, je ontvangt een laptop, telefoon en zaken voor het thuiskantoor zoals scherm etc.
 

Vacancy description

Als Adviseur Buitendienst; 

 • informeer en adviseer je onze melkveehouders over melk en melkproductie gerelateerde onderwerpen met als doel het leveren van melk met gegarandeerde hoge kwaliteit
 • lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van de binnen MelkMetMeerwaarde relevante thema´s
 • help je onze service aan melkveehouders te verbeteren
 • neem je deel aan projecten en verbetertrajecten
 • handel je klachten direct af met betrekking tot kwaliteitsborging, transport en melkgeldafrekeningen
 • ben je het gezicht namens FrieslandCampina en coördineer je de werkzaamheden in de regio
 • werk je zelfstandig vanuit jouw thuiskantoor
 • weet je hoe je onze melkveehouders aanspreekt en motiveert.

Onze leden en leveranciers in Nederland, België en Duitsland delen een passie: het produceren van de hoogste kwaliteit melk waarvan de medewerkers van FrieslandCampina hoogwaardige kwaliteitsproducten maken die hun weg vinden naar consumenten en klanten over de hele wereld. De coöperatie die de leden verenigt kent een 150 jarige geschiedenis en is springlevend door zich telkens weer aan te passen aan de eisen van de tijd.

 

De coöperatie wordt geleid door het bestuur bestaande uit negen leden melkveehouders, is georganiseerd in 14 districten in Nederland, Duitsland en België en kent als hoogste orgaan een 140 leden-melkveehouders sterke Ledenraad. De kwaliteit en duurzaamheid van melk en melkproductie zoals leden en leveranciers die leveren vormen het begin van ketenkwaliteit van FrieslandCampina en zijn daarmee de basis voor FrieslandCampina’s activiteiten in de hele wereld. Voortdurende doorontwikkeling daarvan is een belangrijke opdracht van veehouders, de coöperatie en van Cooperative Affairs in antwoord op aanscherpende eisen van markt en maatschappij in Nederland en ver daarbuiten.

 

Cooperative Affairs begeleidt met 130 medewerkers de coöperatie en melkveehouders en werkt vanuit het hoofdkantoor van FrieslandCampina in Amersfoort. Cooperative Affairs regelt o.a. het transport van melk en afgeleiden daarvan naar en tussen de FrieslandCampina productielocaties, het kwaliteit- en duurzaamheidssysteem van melk en melkproductie, alle financiën betreffende melk en lidmaatschap van de coöperatie, het contact met en tussen leden-melkveehouders en de communicatie en besluitvorming binnen de coöperatie. Cooperative Affairs voert deze taken uit in nauwe samenspraak met het bestuur van de coöperatie, met branchenoten en andere in- en externe partijen.

​​​​​​

De snelle veranderingen in de wereld om ons heen én van de melkveehouderij maken het steeds uitdagender om continue verbetering op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid te organiseren, borgen en uit te voeren voor en door onze leden-melkveehouders.

Er zijn een drietal vacatures verdeeld over het land. De vacatures zijn ontstaan in verband met uitbreiding van werkzaamheden. Hierdoor zijn we op zoek naar nieuwe collega's. 

Apply now
1  / 
JOB-ID: 46394 | Adviseur Buitendienst regio Friesland/Drenthe, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 5MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.