Factory Controller Balkbrug

Ben jij het Finance talent dat een belangrijke bijdrage wil leveren aan de verdere optimalisatie van onze productieprocessen? Helpen jouw financiële inzichten ons bij het nemen van de juiste beslissingen?  En wens je graag mede leiding te geven en hiermee onze doelstelling te realiseren?  Kom dan ons team versterken als Factory Controller op onze kaas productielocatie in Balkbrug!

Factory Controller Balkbrug

What we ask

•    MSc Bedrijfskunde, Economie of Finance;
•    Algemene kennis van IFRS en financiële verslaglegging;
•    Ervaring in Supply Chain / productieomgeving;
•    Affiniteit met Hyperion, SAP, SAP BW en MS Office

What we offer

Wij bieden een uitdagende, verantwoordelijke baan in een productieomgeving waarin je vanuit het finance perspectief een brede impact kunt hebben.

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied.

Vacancy description

Als Factory Controller ben je financieel verantwoordelijk voor de fabriek én onderdeel van het locatie Management Team. We zoeken  iemand die proactief is en als Business Partner in staat is om financiële informatie en inzichten te delen met zowel collega financials alsook collega’s die geen ervaring hebben op dit vlak.
 

Met scherp inzicht en gerichte analyses zorgt je als Controller continu voor verbinding tussen de prestaties van de fabriek en de financiële resultaten.  Door je financiële kennis en interesse in operationele- en productieprocessen ben je een belangrijke sparringpartner voor de Plant Manager.

In deze functie maak je deel uit van het locatie Management Team in Balkbrug. Je rapporteert binnen het Food & Beverage Supply Chain Finance team en hebt daardoor ook veelvuldig contact met (finance) collega’s op andere fabrieken en het hoofdkantoor. 
 

Apply now
1  / 
JOB-ID: 45628 | Factory Controller Balkbrug, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 5MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.