Transportplanner

Voor de afdeling Milk Logistics, onderdeel van Cooperative Affairs, zoeken we een Transportplanner Intra. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het optimaal inplannen van vloeibare transporten tussen fabrieken van FrieslandCampina in Nederland, België en Duitsland. Een veelzijdige en dynamische functie waarin zelfstandigheid en oplossingsgerichtheid centraal staan. Deze baan kan uitgevoerd worden in 4x9 uur dus een fulltime baan met extra vrije tijd. 

Transportplanner

What we ask

 • Hbo werk- en denkniveau. 
 • Bij voorkeur een logistieke of een supply chain opleiding.
 • Sterke affiniteit met transport en logistiek. 
 • Ervaring met een transportplansysteem is een pré. 
 • Stressbestendigheid en accuraat, kostenbewust werken is een vereiste.
 • Flexibiliteit en werken in een (afgestemd) wisselend werkrooster.
 • Zelfstandig kunnen opereren in een team van transportplanners.

What we offer

 • Een uitdagende baan bij FrieslandCampina: een bedrijf met Nederlandse roots, uitgegroeid tot een multinational met vestigingen over de hele wereld. 
 • Een unieke plek binnen FrieslandCampina, waarbij je aan de basis staat van waar de onderneming op draait: melk. 
 • We bieden een prettige, informele werkomgeving met gemotiveerde en professionele collega’s.
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 
 • FrieslandCampina beloont niet alleen in geld, maar ook in opleidingen en ontwikkeltrajecten; interne doorgroei wordt sterk gemotiveerd. 
 • We geven je vertrouwen en autonomie om een bijdrage te kunnen leveren aan de missie van FrieslandCampina ‘Nourishing a better Planet’.

Vacancy description

In de functie van Transportplanner Intra ben je dagelijks bezig met het optimaal inplannen van vloeibare transporten tussen fabrieken van FrieslandCampina in Nederland, België en Duitsland. Ondersteund door een planprogramma plan je de ritten zo efficiënt mogelijk in waarbij er rekening gehouden wordt met de wensen van fabriekslocaties, verstoringen in de operationele planning en andere transportbeperkingen. Door het adequaat reageren op verstoringen en het doen van verbetervoorstellen kunnen de transportkosten worden geminimaliseerd. De functie van Transportplanner Intra is geen dag hetzelfde en vereist een goed analytisch denkvermogen en improvisatievermogen. Naast het plannen van vloeibare transporten ben je ook in staat om rapportages op te stellen die bijdragen aan verbeterprocessen en moet je een bijdrage kunnen leveren aan de logistieke projecten op de afdeling Milk Logistics.
 

Het plannen van alle vloeibare transporten tussen fabrieken van FrieslandCampina doe je gelukkig niet alleen. Je wordt onderdeel van een team van in totaal 5 transportplanners die werkzaam zijn op de afdeling Mik Logstics: een afdeling van 30 enthousiaste, hardwerkende collega’s die elke dag bezig zijn om de boerderijmelk en overige vloeibare transporten kwalitatief geborgd en zo efficiënt mogelijk te vervoeren. Je gaat werken in een rooster van 4 dagen per week waarvan er één keer in de 5 weken ook in het weekend gewerkt wordt. De standplaats van de functie Transportplanner Intra is Amersfoort, maar door het ‘hybride werken’ zal een gedeelte van het werk ook vanuit huis uitgevoerd worden.

Apply now
1  / 
Job alert
Step 1

Create a job alert

Please provide your details here.

* Required fields

Receive job alert *

Select country

Multiple selection possible with a maximum of 10.

Select experience

Multiple selection possible.

Select discipline

Multiple selection possible with a maximum of 10.

Job alert succesfully created

Job alert successfully created!

Well done! Now it’s just a matter of time until you will receive our new job opportunities that match your preferences. It might be that spark that can start a career you love.

Bring your spark. Join us. Grow with us. Unleash your nature.

Are you sure you want to quit the job alert subscription process?

Close the process by clicking the button.

1  / 
JOB-ID: 44906 | Transportplanner, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.