Proces Technoloog

Zet jij als procestechnoloog graag je kennis van pasteuriseren, indampen en drogen in voor de verdere validatie en optimalisatie van de productieprocessen? Heb je affiniteit met het verwerken van data uit verschillende bronnen om op basis hiervan sturing te geven aan een productieproces? FrieslandCampina Beilen versterkt haar team graag met een enthousiaste technoloog.

Proces Technoloog

What we ask

  • WO of HBO werk en denkniveau en een afgeronde opleiding in levensmiddelen of chemische technologie;
  • Tussen 0-2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur Food, Pharma of Chemie;
  • Toepassingsgerichte, pragmatische instelling met sterke dosis nieuwsgierigheid;
  • Je begrijpt achtergronden van processen in relatie tot producteigenschappen en de relatie tussen producteigenschappen en toepassingen;
  • Communicatief vaardig, proactief, resultaat gericht, analytisch en een teamspeler;
  • In staat om hoofd- en bijzaken te onderscheiden, daadkrachtig, resultaatgericht, overtuigingskracht en mensgericht;
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse- als de Engels taal, in woord en geschrift.

What we offer

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega's onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

Vacancy description

Als procestechnoloog weet jij de balans te vinden tussen het stroomlijnen van de dagelijkse operatie en het structurele valideren en optimaliseren van de productieprocessen. Robuuste processen, first time right en efficiëntie van onze productielocatie en het opschakelen naar een kwalitatief hoger niveau staan centraal in de locatie Beilen. Als procestechnoloog ben je om die reden ook bij verschillende verbeter- en investeringsprojecten betrokken. Door de data en processen te analyseren en te kijken naar trends kom je tot verbeteringen. Hierbij is de impact op veiligheid, kwaliteit en efficiency doorslaggevend. Je begeleidt diverse proces gerelateerde verbeterprojecten.

Je ondersteunt de implementatie van nieuwe producten in onze fabriek.

Je ondersteunt de productieorganisatie in geval van complexere problemen en faciliteert oorzaak analyses.

Je werkt nauw samen met de collega’s van de locatie; productie, maintenance, kwaliteit, R&D, continuous improvement, externe partijen en klanten.

Je wordt onderdeel van een gevarieerd team waarbinnen een goede werksfeer heerst. De leeftijd varieert van 28 tot 55 waarbij iedereen naar elkaar luistert en advies geeft, en mag geven. De cultuur is open, direct en erop gericht om samen tot het beste resultaat te komen.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 44795 | Proces Technoloog, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 5MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.