Monteur WTB dagdienst

Voor de Bussenfabriek in Leeuwarden zijn wij op zoek naar een Monteur WTB in dagdienst. Ben jij nauwkeurig en heb jij interesse om te werken bij FrieslandCampina? Lees dan snel verder! 

Monteur WTB dagdienst

What we ask

  • Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding richting techniek, bijvoorbeeld werktuigbouwkunde of mechatronica;
  • Je hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je houdt van de dynamiek binnen een productie locatie;
  • Je kunt precies werken en hebt oog voor details; 
  • Je schakelt snel tussen werkzaamheden en helpt collega’s daar waar nodig;
  • Je houdt optimaal overzicht over de verschillende projecten, weet de juiste prioriteiten te stellen en handelt hierna resoluut;
  • Jij denkt in oplossingen, soms zijn ze simpel, dan weer innovatief. Het belangrijkste is dat de productie door kan blijven gaan.

What we offer

We bieden verantwoordelijke functie in een internationaal georiënteerd bedrijf, daarnaast kom je te werken in een fijn team met collega’s. Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling, zo leer je tenslotte het meest. 

•    Een fulltime dienstverband van 36 uur in dagdienst;
•    Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract; 
•    Een dynamische werkomgeving en een fijne sfeer in het team;
•    Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling: We hebben een divers aanbod aan trainingen te bieden, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen;
•    Salaris conform schaal 6 CAO Zuivel (min: €2686,09 en max: €3346,20);
•    Secundaire arbeidsvoorwaarden als reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering. 

Vacancy description

Als monteur WTB ben jij een belangrijke schakel binnen ons bedrijf. Je maakt verbinding, je bent verantwoordelijk, je bent besluitvaardig, resultaat- en actiegericht. Voor jou staat veiligheid en kwaliteit voorop. Met jouw technische kennis help je de Bussenfabriek optimaal te presteren en worden storingen geminimaliseerd. Dat maakt dat jij aan het einde van de dag met een goed gevoel naar huis rijdt.

Met je analytische blik initieer je waar mogelijk verbeteringen en voert deze door met de Maintenance engineer. Op deze manier wordt de beschikbaar van de productielijnen steeds beter en daalt het storingspercentage. Het gebruikelijke preventief onderhoud zoals de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden en revisies behoort ook tot je werkzaamheden. Daarnaast neem je deel aan (verbeter)projecten om zo de prestaties van de Bussenfabriek te vergroten. Daarbij houd je rekening met machineveiligheid (Lock Out, Tag Out, Try Out) en draag je zorg voor de administratieve verwerking in Ultimo. 
Je maakt verbinding, je bent verantwoordelijk, je bent besluitvaardig, resultaat- en actiegericht. Voor jou staat veiligheid en kwaliteit voorop. Met jouw technische kennis help je de plant optimaal presteren en worden storingen geminimaliseerd. Dat maakt dat jij aan het einde van de dag met een goed gevoel naar huis rijdt.

 

Benieuwd hoe een werkdag eruit kan zien?  
Het is maandagochtend om 6:00 uur als de wekker gaat. Je bedenkt je geen seconde om op te staan en richting je werk te vertrekken, want vandaag begint het groot onderhoud aan de machines in de Bussenfabriek. Je bent al enige tijd bezig geweest met de voorbereiding. Om 08:00 uur sta jij klaar om te voorkomen dat we storingen krijgen en als wij ze wel hebben, ga je er voor zorgen dat deze zo snel mogelijk zijn verholpen. Jij bent mede verantwoordelijk voor de technische beschikbaarheid van de productielijnen binnen de Bussenfabriek. Je werkt aan verschillende productielijnen zoals een bandkniplijn, laklijn en dekselpersen. Jij vindt die diversiteit aan machines een echte uitdaging!

FrieslandCampina Leeuwarden is verantwoordelijk voor het bereiden, verpakken en distribueren van EVAP, EVAP gerelateerde producten en poeder. Dit tegen een vastgesteld kwaliteitsniveau, tegen de laagst mogelijke kosten en de hoogste leverbetrouwbaarheid. Je komt te werken in een enthousias team met een fijne sfeer. Er is oog voor elkaar en het team helpt elkaar waar nodig.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 44376 | Monteur WTB dagdienst, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 5MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.