HR Intern

Binnen Consumer Dairy Nederland (CD NL) van FrieslandCampina in Amersfoort zijn wij op zoek naar een **daadkrachtige en zelfstandige HR Stagiair. **

Ben jij op zoek naar een HR stage waarin je te maken krijgt met alle facetten van HR beleid en uitvoering en ben jij niet bang om vragen te stellen? Binnen Consumer Dairy NL zijn we op zoek naar een daadkrachtige HR stagiair die niet alleen meeloopt, maar ook echt zelfstandig meewerkt. Dit is een stage die je de mogelijkheid biedt in korte tijd veel te leren in een dynamische omgeving. Het gaat om een meewerkstage van 32-40 uur per week voor een periode van 5 à 6 maanden. In deze periode als stagiair werk je proactief en zelfstandig mee in ons HR team. Er lopen diverse projecten waar je een bijdrage aan kunt leveren en het voortouw in kunt nemen. Denk hierbij aan thema’s als (talent) development, well-being en employee engagement. Daarnaast ben je betrokken en deels verantwoordelijk voor operationele HR taken.We zoeken geen doorsnee stagiair, maar een proactieve en representatieve persoonlijkheid met interesse in alle facetten van personeelsbeleid. Door stage te lopen bij FrieslandCampina Consumer Dairy Nederland geef je jezelf de kans om met uiteenlopende HR vraagstukken aan de slag te gaan.

HR Intern

What we ask

  • Je bent 3e of 4e jaars HBO/WO student, bij voorkeur in de richting van een HR gerelateerde studie;
  • Je bent beschikbaar vanaf januari/februari voor 5 à 6 maanden;
  • Je bent 4 à 5 dagen per week beschikbaar;
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je kunt zelfstandig werken en bent proactief; je kunt gemakkelijk je eigen weg vinden;
  • Je hebt een stevige persoonlijkheid en durft initiatief te nemen;
  • Je bent analytisch vaardig;
  • Je beheerst MS Office, met name Excel en PowerPoint.

What we offer

FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We bieden een interessante en leerzame stage waar je je ontwikkelt binnen jouw vakgebied. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en kunt uiteraard rekenen op een goede begeleiding en een passende stagevergoeding. Zo leer je tenslotte het meest. Het gaat om een meewerkstage (4 of 5 dagen) gedurende een periode van 5 à 6 maanden met als startdatum januari/februari 2022.

Vacancy description

Als onderdeel van het HR team werk je nauw samen met de HR manager en HR Directeur van CD NL aan diverse HR-gerelateerde topics. Er spelen verschillende projecten en werkzaamheden waar jij een bijdrage aan kunt leveren en waar jij het voortouw in kunt nemen. Een van deze projecten is gefocust op de ontwikkeling van onze medewerkers. Hierbij moet je denken aan het creëren en uitrollen van een ontwikkelplan met focus op het verhogen van onze (commerciële) competenties. Het is daarbij eerst belangrijk om het ontwikkel potentieel te bepalen en om op basis daarvan een trainingsplan te maken.

Een ander belangrijk thema is employee engagement, waar je kunt denken aan het bedenken en inzetten van interventies om het verzuim terug te dringen en om de connectie tussen medewerkers te vergroten.

Daarnaast ben je betrokken en deels verantwoordelijk voor operationele HR taken. Hierbij adviseer en ondersteun je ook medewerkers en leidinggevenden bij de uitvoering van ons personeelsbeleid. Tot slot, zullen we samen zoeken naar projecten en werkzaamheden die aansluiten bij jouw interesses en leerdoelen, zodat je het maximale uit je tijd bij FrieslandCampina kunt halen.

Bij FrieslandCampina delen we met 22.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven. Met onze merken - ruim 30 - bereiken we miljoenen mensen in meer dan 100 landen. FrieslandCampina heeft business groups en werkmaatschappijen met vestigingen in de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.

Deze stageplek valt binnen het HR team van Consumer Dairy Nederland. Het HR team bestaat uit een HR Manager en een HR Directeur. Gezamenlijk zijn wij verantwoordelijk voor de gehele CD NL populatie bestaande uit de disciplines Marketing, Sales, Finance, Customer Supply Chain en Export.

Heb je nog vragen over deze vacature of zou je meer willen weten over FrieslandCampina? Neem dan contact met ons op.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 44341 | HR Intern, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.