Planner Maintenance

Wil jij jouw technische vakkennis inzetten om je carrière naar een hoger plan te tillen? Heb je techniek in je genen en denk je in oplossingen, dan is deze functie iets voor jou!

We zijn op zoek naar een gedreven werkvoorbereider die samen met het maintenance team er voor wil zorgen dat we de volgende stap in het preventieve onderhoud kunnen zetten. Dit houdt in dat je alles in het werk stelt om de preventieve plannen om te zetten tot werkzaamheden en ook bereid bent om bij te springen indien je hulp nodig is bij collega's binnen het maintenance team.

Het team in Den Bosch is een klein hecht team wat naast de reguliere technische werkzaamheden continue bezig is met verbeterprocessen. Kortom een functie waarbij jij jouw kennis kan toepassen en delen met collega's!

We zien je reactie graag tegemoet!

Planner Maintenance

What we ask

Natuurlijk zoeken wij een collega die deze baan met beide handen aangrijpt. Voor deze functie is het belangrijk dat je nauwkeurig en gestructureerd werkt. Daarbij vinden wij het volgende belangrijk:

 • Minimaal afgeronde MBO niveau 4 opleiding; bij voorkeur richting werktuigbouwkunde, Mechatronica, Electrotechniek of Energietechniek;
 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring in een vergelijkbare functie binnen de procesindustrie;
 • Kennis van continu verbeteren, bijvoorbeeld: WCOM, LEAN, of 6Sigma;
 • Kennis en ervaring met Maintenance management systemen en methodieken, zoals: SAP, TPM;
 • Kennis van de relevante wet en regelgeving en kwaliteitseisen binnen de procesindustrie;
 • Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels op alle niveaus.

What we offer

Je salaris wordt gebaseerd op:

 • De zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding;
 • Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld;
 • Je komt terecht in een hecht en gedreven team op een locatie waar constant gebouwd wordt aan de toekomst;
 • We vinden het belangrijk dat je blijft groeien;
 • Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede;
 • Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied;
 • Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling,zo leer je tenslotte het meest.

Vacancy description

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor uit laten voeren van de onderhoudsplannen. hierbij komen verschillende aspecten kijken:

Werkvoorbereiding en planning

Je zorgt er voor dat de preventieve onderhoudsplannen uitgevoerd kunnen worden. Dit doe je aan de hand van scope, vakgroep, kwalificaties, raming manuren/ doorlooptijd/ kosten, onderdelen, tools en procedures. Indien nodig vraag jij offertes aan voor materialen of inhuur van externen en jij selecteert hierin de beste partij. Het werk dient afgestemd te worden met de monteurs, zowel intern als extern.

Uiteindelijk zet je deze voorbereidingen om tot een planning voor de preventieve monteurs en bespreek je de uitgevoerde werkzaamheden met de maintenance engineer om de plannen ook steeds weer een stukje beter te maken.Je focus binnen onze plant in Den Bosch zal vooral liggen op onze utilities zoals bijvoorbeeld een stoomketel, ammoniakinstallatie en compressoren.

Voorraadbeheer

Binnen onze plant in Den Bosch ben je ook verantwoordelijk voor het technisch magazijn. Samen met de Maintenance engineer en de monteurs draag je zorg voor het op voorraad hebben van de belangrijkste onderdelen om ongeplande stilstanden te minimaliseren.

In onze fabriek in 's Hertogenbosch maken we de beste roomboter van Nederland. De melk of room komt met grote volumes 24 uur per dag binnen welke wij vervolgens voorbehandelen om die geschikt te maken voor de productie van boter op onze machines. Binnen onze fabriek zijn we continue bezit met structurele verbeteringen in processen en de organisatie. Er wordt continue geinvesteerd in technische verbeteringen productielijnen en bijbehorende apparatuur. 

Het Maintenance team in Den Bosch bestaat uit een hecht team van 14 gedreven medewerkers met een hart voor techniek en een passie voor kwaliteit en resultaat.

De fabriek in Den Bosch is een onderdeel van FrieslandCampina. Bij FrieslandCampina delen we met 21.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven. Met onze merken – ruim 30 – bereiken we miljoenen mensen in meer dan 100 landen. FrieslandCampina heeft business groups en werkmaatschappijen met vestigingen in de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 44241 | Planner Maintenance, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.