Allround Monteur

Wij zijn op zoek naar een gedreven monteur die ons machinepark in topconditie houdt… neem jij de uitdaging aan?
 
In onze unieke kaasmakerij in Lutjewinkel produceren we voornamelijk de beschermde en prijswinnende Noord-Hollandse Goudse kaas. Deze kaas mag alleen in Noord-Holland geproduceerd worden van Noord-Hollandse melk en volgens een beschermd recept. Deze kazen behalen tijdens wereldwijde kaaskeuringen veel prijzen en is een werkelijke top kaas. Dit erfgoed wordt volcontinue geproduceerd en dat vereist een betrouwbare productielijn met uitstekende medewerkers. Onze fabriek is een moderne faciliteit waar nu en de komende jaren fors in geïnvesteerd word om de kwaliteit en capaciteit fors te verbeteren.
 
Als Allround Monteur ben je werkzaam in een 5 ploegendienst en ben je een belangrijke schakel om de ons machinepark in topconditie te houden. Binnen onze fabriek maken we 24/7 gebruik van complexe installaties en apparatuur. De gebruikelijke storings-, revisie- en onderhoudswerkzaamheden neem jij voor je rekening. In het kader van ‘meten is weten’ voer je analyses uit. We verwachten van jou een goede analyse van storingen zodat we onze installaties continu kunnen verbeteren. Dat is wat wij van een ervaren, nauwkeurige, allround monteur als jij verwachten. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in een schone werkomgeving waarbij alle soorten techniek voorkomen? Reageer dan op deze vacature!
 

Allround Monteur

What we ask

•    Je hebt een afgeronde opleiding MBO 3 of 4 richting techniek, bijvoorbeeld richting elektro of mechatronica; 
•    Je hebt minimaal 5 werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de Food; 
•    kennis van toegepaste besturingssystemen, toegepaste software pakketten en netwerksystemen;
•    Je houdt van de dynamiek van een complexe fabriek;
•    Je bent assertief en resultaatgericht. Je komt met nieuwe ideeën en maakt je hier hard voor;
•    Je houdt vast totdat het optimale resultaat is behaald; 
•    Je schakelt snel tussen werkzaamheden en helpt collega’s daar waar nodig; 
•    Je houdt optimaal overzicht over de verschillende projecten, weet de juiste prioriteiten te stellen en handelt hierna resoluut; Jij neemt je verantwoordelijkheid; 
•    Jij denkt in oplossingen, soms zijn ze simpel, dan weer innovatief. Het belangrijkste is dat de productie betrouwbaar door kan blijven gaan. 
 

What we offer

 Een direct dienstverband, je komt in dienst bij FrieslandCampina; 
•    Werkzaam in een 5 ploegendienst, 33,6 uur gemiddeld per week,
•    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een prima pensioen regeling;
•    Je gaat aan de slag bij een internationaal opererend en hoog aangeschreven werkgever';
•    Een uitdagende baan, geen dag is hetzelfde;
•    Je werkt samen met gedreven en professionele collega's;
•    Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. FrieslandCampina investeert graag in relevante opleidingen en trainingen. Wij zijn benieuwd naar jouw ambities!
•    Als je van jouw vak houdt, is dit een prachtige gelegenheid om jezelf te ontwikkelen en zelf mede verantwoordelijk zijn voor het functioneren van deze fabriek; 
•    Jij krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid;  
•    De functie van allround monteur is een prachtige stap als vervolg van je carrière als professional! 
 

Vacancy description

Als allround monteur ben jij een van de belangrijkste schakels binnen ons bedrijf. Met je analytische blik initieer je waar mogelijk verbeteringen en voer je deze door. Binnen onze fabrieken maken we 24/7 gebruik van complexe en unieke installaties. De gebruikelijke storings-, revisie- en onderhoudswerkzaamheden neem jij voor je rekening. Daarnaast neem je deel aan (verbeter)projecten om zo de prestaties van onze fabriek te vergroten. Daarbij houd je rekening met machineveiligheid (Lock Out, Tag Out, Try Out) en draag je zorg voor de administratieve verwerking en rapportages.
 
Waar streef je naar?
Je maakt verbinding, je bent verantwoordelijk, je bent besluitvaardig, resultaat- en actiegericht. Voor jou staat veiligheid en kwaliteit voorop. Met jouw technische kennis help je de plant optimaal presteren en worden storingen geminimaliseerd. Dat maakt dat jij aan het einde van de dag met een goed gevoel naar huis rijdt.
 
Sta je al te popelen om aan de slag te gaan?
Zo kom je in aanmerking! Laat het eerst allemaal even bezinken, maar wacht niet te lang met reageren. Wie weet is de functie dan al vergeven. Om je gegevens zo goed mogelijk te verwerken, verzoeken wij je te solliciteren via onderstaande button. Wij kijken uit naar je reactie!
 

Ongeveer 80 collega's zorgen ervoor dat FrieslandCampina Lutjewinkel elke dag kaas van de hoogste kwaliteit produceert en dat in toekomst ook blijft doen. De technische dienst, die bestaat uit 17 FTE, zorgt hierbij voor reparaties, gepland onderhoud en technische verbeteringen. Het team is een leuke mix van ruime ervaring en frisse blikken. Dit zorgt ervoor dat er veel van elkaar geleerd kan worden, daar wordt dan ook de ruimte voor gemaakt.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 44172 | Allround Monteur, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 5MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.