HR stagiair(e)

In Leerdam zijn we op zoek naar een daadkrachtige HR stagiair(e) die niet alleen meeloopt, maar ook echt zelfstandig en proactief meewerkt. Je hebt contact met medewerkers en managers van onze locatie en zorgt voor het toepassen en verbeteren van het vastgestelde HR-beleid. Er lopen diverse projecten waar je een bijdrage aan kunt leveren en het voortouw in kunt nemen. Door stage te lopen bij een bedrijf als FrieslandCampina geef je jezelf de kans om met uiteenlopende HR vraagstukken aan de slag te gaan.

HR stagiair(e)

What we ask

We zijn op zoek naar een stagiair voor een periode van ten minste 5 maanden, met de voorkeur voor verlenging tot 1 jaar, vanaf januari/februari 2022. Daarnaast zijn we op zoek naar het volgende profiel:

 

  • 2e, 3e of 4e jaars HBO/WO student met een HR gerelateerde achtergrond;
  • Minimaal 4 dagen per week beschikbaar;
  • Communicatief en sociaal vaardig;
  • Zelfstandig en proactief.

What we offer

FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We bieden een interessante en leerzame stage waar je je ontwikkelt binnen jouw vakgebied. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en kunt uiteraard rekenen op een goede begeleiding en een passende stagevergoeding.

Vacancy description

Als onderdeel van het HR team werk je nauw samen met de HR manager, het HR Services team in Wolvega het locatiemanagement en leidinggevenden. Daarnaast lopen er verschillende projecten waar jij een rol in kan spelen. Denk hierbij aan het terugdringen van het verzuim, het helpen bij werving en selectie, het organiseren van trainingen. Verder zal je uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van personeelsadministratie uitvoeren, en krijg je de ruimte om opdrachten en/of een onderzoek voor je opleiding uit te voeren.

Leerdam is een kaas verpakkingslocatie en onderdeel van de business group Food &  Beverage Supply Chain. Er werken ongeveer 400 mensen, zowel in vaste dienst als op uitzendbasis. Het grootste deel van de collega’s binnen productie, logistiek en de technische dienst werkt in een drieploegensysteem. Daarnaast werken er collega’s in dagdienst op afdelingen als kwaliteit, het bedrijfsbureau, training & educatie, Safety, Health & Environment (SHE) en de receptie.

Heb je nog vragen over deze vacature of zou je meer willen weten over FrieslandCampina? Neem dan contact op met Jelle van Weerdenburg op jelle.vanweerdenburg@frieslandcampina.com

Apply now
1  / 
JOB-ID: 43994 | HR stagiair(e), Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.