Intern eCommerce

Bij de business group Consumer Dairy in Amersfoort zoeken we voor het eCommerce team een energieke en initiatiefrijke eCommerce Stagiair voor de periode feb t/m jun 2022.

De markt van online supermarkten in Nederland groeit enorm hard, met de potentie om qua omzet binnen een paar jaar al 15% van de totale supermarktomzet uit te maken. Om het maximale uit deze groei te halen, zijn wij op zoek naar een eCommerce stagiair die met het team werkt aan de verdere kanaalontwikkeling.

Intern eCommerce

What we ask

Wil jij gedurende 6 maanden in de wereld van eCommerce werken binnen een grote FMCG speler? Wij zoeken iemand die zelfstandig kan werken, zich als een volwaardig teamlid inzet, een pro-actieve houding heeft en snel kan leren.

Aanvullend,

  • Ben je student in de richting van Bedrijfskunde, Economie, Business Analytics, Digital Business, Creative Technology, Business & Innovation die een carrière ambieert in een dynamische FMCG omgeving;
  • Ben je analytisch en nieuwsgierig;
  • Heb je ambitie om je in eCommerce of Digital te ontwikkelen;
  • Ben je communicatief vaardig en vind je het leuk om je te bewegen in een matrix organisatie;
  • Weet je een project van begin tot eind af te maken.

Een achtergrond in eCommerce of digital is een pré.

What we offer

eCommerce bij FrieslandCampina is een veelzijdig vakgebied, waarbij je nauw contact hebt met zowel Sales, Marketing als Shopper Marketing teams maar ook met Logistiek, Supply en Business Insights. Je bent betrokken bij alle categorieën waar FrieslandCampina in opereert (Zuivel, Kaas, Boter, Vleesvervangers) en hebt te maken met alle merken die in Nederland worden verkocht zoals Optimel, Chocomel en Mona. Zo leer je in 1 klap een groot gedeelte van de organisatie kennen.

Ervaring opdoen binnen eCommerce biedt ook een mooi toekomstperspectief want eCommerce wordt alleen maar groter en belangrijker. Deze stage biedt een all-round uitdaging waarbij je projectmanagement vaardigheden en stakeholder management zal combineren met commercieel inzicht en specialistische eCommerce kennis.

FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We bieden een interessante en leerzame stage waar je je ontwikkelt binnen jouw vakgebied. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en kunt uiteraard rekenen op een goede begeleiding en een passende stagevergoeding. Zo leer je tenslotte het meest.

Vacancy description

Als stagiair in het eCommerce team zul je onder andere verantwoordelijk zijn voor het onderhouden van content van onze producten op online supermarkten zoals Ah.nl en Jumbo.com, werken aan nieuwe route to markets als Amazon en onze eigen webshop Vifitsport.nl. Je zal je verdiepen in de wereld van data analyse om tot interessante inzichten te komen waarmee we onze online sales mee kunnen optimaliseren.

Geen dag is hetzelfde binnen eCommerce en dat maakt deze stage veelzijdig met een snelle learning curve!

Het kleine (5FTE), hechte eCommerce team kenmerkt zich door enthousiasme en ondernemerschap. De sfeer is informeel en er is ruimte om te pionieren. Binnen het grotere FrieslandCampina vervult het team een echte specialistenrol, waardoor ze in staat zijn om redelijk autonoom te opereren. Desondanks zijn de verantwoordelijkheden groot en uitdagend, want eCommerce is een van de belangrijke groeipijlers voor de Nederlandse markt.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 43986 | Intern eCommerce, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.