Elektromonteur

Wil jij deel uitmaken van een betrokken, gemotiveerd team dat samen het machinepark van de mooie productielocatie Nuenen beheert, en verbetert naar nieuwste technologieën?Voor aanvulling in het team zoeken wij een Elektro Engineer met OT affiniteit. Jij gaat, samen met Engineering, OT Engineer, technologen en TD, de spil vormen in de techniek, met specialisatie naar Elektro.Werkzaamheden bevatten onder andere; Elektrotechnisch verantwoordelijk voor zowel huidige situatie, als werken aan de toekomstige situatie, waarbij je in projectvorm werkzaam bent. Hierin werk je zowel met collega’s van Technische Dienst en Performance Excellence.

Elektromonteur

What we ask

 • Je hebt een afgeronde opleiding richting elektro of industriele automatisering;
 • Je houdt van de dynamiek van een complexe fabriek;
 • Je bent assertief en resultaatgericht. Je komt met nieuwe ideeën en maakt je hier hard voor, je houdt vast totdat het optimale resultaat is behaald;
 • Je schakelt snel tussen werkzaamheden en helpt collega’s daar waar nodig;
 • Je houdt optimaal overzicht over de verschillende projecten, weet de juiste prioriteiten te stellen en handelt hierna resoluut; Jij neemt je verantwoordelijkheid.

What we offer

Je salaris wordt gebaseerd op:

 • De zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding;
 • Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld;
 • We vinden het belangrijk dat je blijft groeien;
 • Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede;
 • Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied;
 • Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling;
 • Zo leer je tenslotte het meest.

Vacancy description

Op locatie Nuenen hebben we ambiteuze groeiplannen voor de toekomst. Om dit mogelijk te maken dienen we technisch door te ontwikkelenn, zodat een stabiele productieomgeving het resultaat is

Wat komt er in je functie naar voren?Als Elektro Engineer ben jij een van de belangrijkste schakels binnen ons bedrijf. Met je kennis van de besturingssystemen ben je in staat tot de juiste analyse en aanpassingen. Je ziet de ruimte die er is om te verbeteren en weet dit om te zetten in actie. Binnen onze fabrieken maken we 24 uur per dag gebruik van complexe installaties en apparatuur (meet-, regel- en pneumatische apparatuur). Samen met de project engineers en met de monteurs ben je verantwoordelijk voor een optimale conditie van het machinepark, zowel in preventieve als soms in reactieve zin. Daarnaast neem je deel aan (verbeter)projecten om zo de prestaties van onze fabriek te vergroten. Daarbij houd je rekening met machineveiligheid (Lock Out, Tag Out, Try Out) en draag je zorg voor de administratieve verwerking in SAP.

Waar streef je naar?Je maakt verbinding, je bent verantwoordelijk, je bent besluitvaardig, resultaat- en actiegericht. Voor jou staat veiligheid en kwaliteit voorop. Met jouw technische kennis help je de plant optimaal presteren en worden storingen geminimaliseerd.

Je komt te werken op de afdeling Performance Excellence, waar Technische dienst onderdeel van is.In een hecht teamverband werk je veelvuldig samen om verbeteringen en projecten te implementeren in een dynamische productieomgeving.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 43974 | Elektromonteur, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 5MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.