Besturingstechnicus in 5 ploegendienst

Bij FrieslandCampina in Leeuwarden, zoeken wij een enthousiaste en gedreven Besturingstechnicus/OT Engineer in  5 ploegendienst.

 

Als Besturingstechnicus/OT Engineer ben jij eindverantwoordelijk op het gebied van Software Engineering binnen onze nieuwste EVAP fabriek. Jij bent de beheerder van de discipline standaarden en documentatie. Je draagt nieuwe ideeën aan, gericht op innovaties voor nu en in de toekomst. Je adviseert je collega`s over nieuwe ontwikkelingen binnen software engineering en draagt ideeën aan die bijdragen aan het proces. Wanneer er contractors nodig zijn voor de installatie van nieuwe apparatuur, ben jij degene die hen aanstuurt en de verantwoordelijkheid over hen draagt. 

Kortom een uitdagende functie in onze EVAP fabriek!

Besturingstechnicus in 5 ploegendienst

What we ask

We verwachten naast vakinhoudelijke kennis een pro active houding en het goed kunnen samenwerking in teamverband. Wat je nog meer meebrengt?

 

 • een afgeronde HBO-opleiding Elektrotechniek / Besturingstechniek en affiniteit met industriele automatiseringsprojecten in de voeding- en zuivelindustrie is een pré;
 • kennis van de DCS-software besturingssystemen;
 • goede communicatieve vaardigheden;
 • stressbestendig en in staat om systematisch problemen te analyseren.;
 • bereidheid om in 5 ploegendienst te werken.

What we offer

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest. 

Je gaat werken in een 5 ploegendienst die bestaat uit 2 ochtenddiensten, 2 middagdiensten, 2 nachtdiensten gevolgd door een vrije cyclus van 4 dagen. 

Vacancy description

Wat ga je doen?

 

 • Het beheer, onderhoud en optimalisatie van de soft- en hardware;
 • Het optimaal benutten van de afdeling door het verhogen van de beschikbaarheid van apparatuur en het verminderen van down time en incidenten;
 • Toezien op de maximale inzet van de industriële infrastructuur en de betrouwbaarheid van de productieprocessen;
 • Het voorbereiden van (grotere) modificaties en het uitzetten van opdrachten bij externe software specialisten;
 • Het zelfstandig uitvoeren van (grotere) modificaties;
 • Het verhogen van rendementen, het inzichtelijk maken van storingen en het adviseren en bieden van ondersteuning in WCOM teams.

FrieslandCampina Leeuwarden is verantwoordelijk voor het veilig bereiden, verpakken en distribueren van EVAP, SCM en poeder. Dit tegen een vastgesteld kwaliteitsniveau, tegen de laagst mogelijke kosten en de hoogste leverbetrouwbaarheid.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 43909 | Besturingstechnicus in 5 ploegendienst, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 5MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.