Planner Supply Planning

Als Supply Planner zorg je ervoor dat de klantvraag (demand) wordt omgezet in een haalbaar en efficiënt Supply Plan voor onze interne Make organisatie en externe leveranciers. Uitgaande van de beschikbare capaciteit en constraints maximaliseer je de service level en brengt dit in balans met operationele kosten en werkkapitaal (voorraad).

Planner Supply Planning

What we ask

Functie eisen:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur richting Supply Chain, Operations, Logistiek etc.;
  • Minimaal 2 - 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol;
  • Pre: hoge mate van ervaring/affiniteit met SAP APO SNP & Excel;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
  • Sterk gericht op verbeteringen;
  • Sterke analytische vaardigheden.

What we offer

Arbeidsvoorwaarden

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

Vacancy description

Je bent eigenaar van het S&OP proces waarin je middels de juiste reporting alle stakeholders aansluit op het supply plan en hiermee tijdige & volledige product beschikbaarheid realiseert. De internationale klantvraag stemt je af voor de operationele en tactische horizon. Je bent hiervoor dagelijks in contact met je stakeholders binnen andere supply chain organisaties van FrieslandCampina wereldwijd. De operationele prestaties van onze leveranciers volg je nauwlettend op en zet je om in de juiste acties om de leveringen zeker te stellen. Het supply plan houdt rekening met beschikbare capaciteit en materiaal beschikbaarheid. De korte en langere termijn materiaal beschikbaarheid wordt door jou geborgd in de samenwerking met onze leveranciers.

Naast supply planning ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van wijzigingen in het portfolio.

Voor de kortere termijn werk je nauw samen met Customer Care en de leveranciers. Daarbij zorg je dat de normen en procedures binnen de afdelingen conform het kwaliteitssysteem worden nageleefd. Je bent gewend om projectmatig te werken en ziet altijd mogelijkheden om weer de volgende stap te maken als het gaat om leverbetrouwbaarheid en efficiëntie.

Je bent onderdeel van het Supply Planning & Commercialisation team van 7 personen en rapporteert aan de Manager Supply Planning & Commercialisation.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 43237 | Planner Supply Planning, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.