Continuous Improvement Specialist

In de rol van CI Specialist draag je bij aan de implementatie en realisatie van Continuous Improvement programma’s binnen een productielocatie door middel van het adviseren, begeleiden en coachen van medewerkers teneinde ervoor te zorgen dat zij in staat zijn om zelfstandig hun prestaties te verbeteren door middel van de WCOM-werkwijzen. FrieslandCampina Leeuwarden is verantwoordelijk voor het bereiden, verpakken en distribueren van EVAP, EVAP gerelateerde producten en poeder. Dit tegen een vastgesteld kwaliteitsniveau, tegen de laagst mogelijke kosten en de hoogste leverbetrouwbaarheid. De CI specialist is voornamelijk werkzaam binnen de bussenfabriek, maar zal ook werkzaamheden verrichten voor de andere plants op locatie.

Continuous Improvement Specialist

What we ask

 • ​​​​​​HBO werk- en denkniveau met 0 – 3 jaar relevante werkervaring
 • Kennis van en ervaring in continu verbeteren (leiden van verbeterteams gericht op root cause analyses en continu verbeteren)
 • Ervaring met het leiden van verbeterteams;
 • Teamplayer die collega’s op een natuurlijke manier meekrijgt in de veranderingen;
 • Onderhandelingsvaardigheden, Beoordelings- en beslissingsvermogen, Uitstekende vaardigheden in PowerPoint, Excel en Word;

What we offer

 • Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding.
 • Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

Vacancy description

 

 1. Analyse Uitvoeren van (root-cause) analyses in lijn met de WCOM/CI werkwijzen en procedures en in opdracht van de CI Manager/Productiemanager teneinde trends in kaart te brengen en achterliggende oorzaken inzichtelijk te maken.

 2. Verbeterprogramma’s Opstellen van toegewezen verbeterprogramma’s aan de hand van uitgevoerde analyses en WCOM-methodes en procedures, in lijn met de CI teneinde de WCOM-implementatie te bevorderen.

 3. Coaching en Training medewerkers Organiseren en geven van WCOM gerelateerde inhoudelijke trainingen om ervoor te zorgen dat de medewerkers van de toegewezen plant de benodigde WCOM/CI kennis en kunde bezitten. Op dagelijkse basis ondersteunen, coachen en trainen van medewerkers.

 4. Rapportage Registreren van de voortgang en de uitkomsten van het WCOM reloaded en andere CI programma’s alsmede signaleren en escaleren van afwijkingen

 5. Procesverbeteringen Bijdragen aan het opzetten van CI systemen en structuren alsmede signaleren van verbeteringsmogelijkheden binnen CI in lijn met de CI roadmap en jaarlijkse plannen ten einde het vakgebied verder te professionaliseren.

Het team bestaat uit meerdere CI specialisten en CI supervisors van de verschillende fabrieken van site Leeuwarden. Daarnaast neem je ook deel aan het Operationeel Team van de Bussenfabriek

Apply now
1  / 
JOB-ID: 42785 | Continuous Improvement Specialist, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.