Maintenance Technician

Wil jij jouw technische vakkennis inzetten om je carrière naar een hoger plan te tillen? FrieslandCampina is een grote, internationale organisatie met een uitgebreid scala aan moderne technische apparatuur. We zijn op zoek naar een daadkrachtige, zorgvuldige technicus die z’n mouwen opstroopt zodra daar iets in misgaat of dreigt mis te gaan. Concreet wil dat zeggen dat je correctief, preventief onderhoud en revisiewerkzaamheden uitvoert op mechanisch, pneumatisch, hydraulisch en elektrotechnisch gebied. Ook besturingstechniek is je niet vreemd.

Als storingsdienstmonteur los je storingen in een keer goed op en leg je vast wat je hebt gedaan. En deelt kennis met collega's.

Maintenance Technician

What we ask

We zoeken een resultaatgerichte communicatief vaardige professional, een doorzetter die goed is in probleemanalyse. Wil jij graag samen met je collega's en productie de installaties naar een steeds hoger niveau brengen en ben je bereid om consignatie diensten te draaien? Dan ben jij de allround monteur waar we in Rotterdam graag mee samenwerken! Wat vragen wij van jou?

 

 • Elektrotechnische/ mechatronische opleiding op MBO 4-niveau (MTS)
 • kennis/interesse in besturingstechniek
 • Gezien de complexiteit van de fabriek: minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Bereidheid tot consignatiedienst

What we offer

Je salaris wordt gebaseerd op:

 

 • De zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding
 • Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld
 • We vinden het belangrijk dat je blijft groeien
 • Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede
 • Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied
 • Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling
 • Zo leer je tenslotte het meest.

Vacancy description

Je lokaliseert, analyseert en verhelpt storingen aan bedrijfsinstallaties, zodat de productiewerkzaamheden veilig kunnen worden hervat en stagnatie tot een minimum beperkt blijft. Bij frequent voorkomende storingen ga je actief op zoek naar mogelijkheden om de apparatuur aan te passen en te verbeteren, en wanneer je voorstel is goedgekeurd voer je die verbeteringen ook zelf door. Je collega’s kunnen op je bouwen als het gaat om bijdragen om processen structureel te verbeteren. Daarbij houd je nauwkeurig in de geautomatiseerde onderhoudssystemen bij welke werkzaamheden er zijn verricht, zodat de technische staat van de machines en randapparatuur altijd volledig en actueel beschikbaar is. We zoeken dus niet zomaar een storingsmonteur, maar een kwaliteit- en servicegerichte krachtpatser met degelijke vakkennis en een open manier van communiceren. Ben jij bekend met SAP-onderhoudssystemen en op zoek naar een uitdagende en dynamische werkomgeving? Dan is dit je kans!

Technisch Team FrieslandCampina Rotterdam. Je gaat werken met fijne en betrokken collega's die voor elkaar klaar staan.Het team bestaat uit: storingsmonteurs, dagdienstmonteurs, werkvoorbereiders, magazijn beheerder, maintenance engineer, besturings specialisten en een leidinggevende.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 42430 | Maintenance Technician, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.