Stage Evenement Supply Chain & Technology - Noord Nederland

Ben jij opzoek naar een technische of logistieke stage per augusutus/september 2021 voor 5 of 6 maanden in Noord-Nederland? Kom naar het online FrieslandCampina Next Intern Event op vrijdag 21 mei 2021 van 13:00-16:00!

Geef bij je aanmelding jouw voorkeur voor locatie + afdeling aan! Je kan je aanmelden t/m woensdag 12 mei, 23:59. We laten je vervolgens in de week van 17 mei weten of je op basis van je cv wordt uitgenodigd voor het online evenement.

Stage Evenement Supply Chain & Technology - Noord Nederland

What we ask

  • Je bent HBO- of WO-student in de richting van o.a. Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde, Supply Chain Management, Chemische Technologie of Levensmiddelentechnologie;
  • Tijdens je stage dien je ingeschreven te staan bij een onderwijsinstelling;
  • Je bent flexibel, enthousiast, proactief, hands-on en communicatief vaardig;
  • Vanaf augustus of september 2021 voor een periode van 5 of 6 maanden;
  • Het is mogelijk om sommige stages te combineren met een afstudeeronderzoek.

What we offer

Een stage bij FrieslandCampina brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee en is meer dan een meewerkstage. Vanaf dag één ben jij onderdeel van het team en draai je volledig mee binnen de afdeling. De organisatie geeft veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling en vindt het belangrijk dat jij blijft groeien. Uiteraard ontvang je van ons ook een maandelijkse stagevergoeding.

Als je vragen hebt over het evenement of één van de specifieke disciplines kan je contact opnemen met  Kylan van Campus Recruitment via interns@frieslandcampina.com

Vacancy description

Tijdens het stage evenement maak je op een leuke manier kennis met FrieslandCampina; met onze cultuur, onze mensen, de productielocaties en onze verschillende stageplekken. Want wist jij bijvoorbeeld dat FrieslandCampina alleen al in Noord-Nederland ruim 10 productielocaties heeft? Op deze locaties worden verschillende producten gemaakt zoals bijvoorbeeld kaas, boter, melkpoeder, kindervoeding en zuiveldranken. We zullen je hier uitgebreid meer over vertellen tijdens onze presentaties en speeddates! Daarnaast zal je een kort kennismakingsgesprek hebben met een manager. De middag eindigt met een Q&A waarbij tevens veel managers en huidige stagiaires aanwezig zijn. Op deze manier kun je al je vragen over de verschillende stageplekken kwijt.

Mocht er van beide kanten interesse zijn na afloop van deze dag, dan wordt je gematcht aan een stage-opdracht en dan brengen we je in contact met de stagebegeleider. Deze kan eventueel nog een extra kennismakingsgesprek inplannen, dat plaats zal vinden na het Next Intern Event. Wie weet kun jij daarna van start gaan op een van onze stageplekken!

Op onze productielocaties (Leeuwarden, Workum, Marum, Bedum, Noordwijk, Gerkesklooster, Balkbrug, Leeuwarden, Beilen, Meppel, Wolvega, Borculo, Lutjewinkel en Lochem), zijn er stages beschikbaar in de volgende richtingen:

  • Supply Chain en Logistiek: je zult hier meedraaien in en werken aan verschillende projecten op het gebied van forecast bepaling, transport, inventarisatie en het verbeteren van de verschillende processen. Zo kun je bijvoorbeeld meedenken over het optimaliseren van het productieproces, het verbeteren van de productiekwaliteit en/of het verminderen van waterverspilling.
  • Technologie: tijdens je stage zal je je eigen projecten krijgen en/of meedraaien in een project om processen te optimaliseren en verbeteren of mee te denken en ontwikkelen van nieuwe ideeën. Denk hierbij aan projecten met membraaninstallaties, ionenuitwisselaars, verdampers en sproeidrogers. Tevens krijg je de ruimte om met eigen ideeën te komen en deze zelf verder te ontwikkelen.
  • Techniek en onderhoud: als stagiair binnen deze afdeling zorg je ervoor dat het productieproces zo goed mogelijk kan verlopen. Je kunt je bezig gaan houden met het onderhouden en verbeteren van de machines en apparaten in de fabriek. Of op het moment dat er storingen zijn, ga je samen met je team opzoek gaan naar duurzame oplossingen. 
  • Kwaliteit / Veiligheid & Milieu: binnen deze afdeling ben je verantwoordelijk voor de processen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid van de geproduceerde producten op de productielocaties. Je werkt bijvoorbeeld aan projecten om ervoor te zorgen dat de productielocatie voldoet aan de gestelde voedselveiligheidsstandaarden van klanten, autoriteiten en certificerende instellingen. Daarnaast zorg je ervoor dat werknemers, leveranciers en bezoekers kunnen werken in een veilige en duurzame werkplek.
  • Continuous Improvement: binnen de CI-afdeling houd je je bezig met verschillende verbeterprojecten met als doel om de productiviteit, kwaliteit en doorlooptijd te verbeteren. Je zult participeren in 1 van de 4 verbeterteams: werkopleiding werkvloer, operating system, management infrastructure en/of mindset and behaviour. Vanuit een verbeterprogramma worden initiatieven omgezet in verbeteringen op de werkvloer.

We waarderen getalenteerde mensen die willen bijdragen aan iets groters dan zijzelf. Al onze 23.816 medewerkers hebben de sterke drive om aan dingen te werken die het verschil maken en maken beslissingen die de impact van onze organisatie vergroten. Het is onze overtuiging dat iedereen de bedrijfsresultaten en de realisatie van onze purpose 'Nourishing by Nature' beïnvloedt.

Tijdens je stage werk je samen met collega’s in een omgeving waar je in je kracht wordt gezet en je je vertrouwt voelt. Daag jezelf uit in een cultuur waarin we voor de beste resultaten gaan, voor onze klanten en leden melkveehouders!

Apply now
1  / 
JOB-ID: 42182 | Stage Evenement Supply Chain & Technology - Noord Nederland, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.