Storingsmonteur 3 ploegen

FrieslandCampina Leerdam is een verpakkingslocatie van hele kazen en gesneden stukken kaas. We zijn op zoek naar storingmonteurs die samen met het team zorg dragen voor de technische betrouwbaarheid van onze locatie. Wil jij naast het werk als monteur binnen jouw vakgebied ook aan de slag in projecten en werken aan verbeterprocessen? Reageer dan nu op deze vacature!

Storingsmonteur 3 ploegen

What we ask

  • Afgeronde MBO 3 of 4 opleiding richting Werktuigbouwkunde plus Elektrotechniek of Mechatronica;

  • Ervaring binnen de verpakkingsindustrie;

  • Bereidheid om in ploegendienst te werken en consignatiediensten te draaien;

  • Je herkent je in de volgende competenties: samenwerken, communicatief vaardig, stressbestendig, resultaatgericht en analytische/probleemoplossend vermogen.

What we offer

Deze baan wil je niet mislopen omdat:

  • Jij wilt werken bij een internationaal bedrijf, op een locatie die sterk in ontwikkeling is;

  • Jouw technische vaardigheden optimaal worden ingezet, binnen FrieslandCampina zie je allerlei soorten technieken;

  • Als je van jouw vak houdt dit een prachtige gelegenheid is om jezelf te ontwikkelen en medeverantwoordelijk te zijn voor het functioneren van deze fabriek;

  • Jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt;

  • De functie van allround monteur een prachtige stap is als vervolg van je carrière als professional!

 

De salarisrange in deze rol loopt van 2368.73 tot 2622.53 euro bruto per maand op basis van 36uur. Ook ontvang je een eindejaarsuitkering van 3.5% over je bruto jaarsalaris. De ploegentoeslag bedraagt gemiddeld 15%.

 

 

Vacancy description

Wanneer je start in deze rol, loop je eerst een tijd mee om ingewerkt te worden. Al snel zie je dat er binnen deze locatie met verschillende technieken wordt gewerkt, namelijk Dieptrek, Flowpack, Ultrasoon, Koel en Scantechnieken met laser en X-ray. Daarbij heeft deze locatie een vol automatisch magazijn waar verschillende robot technieken terug komen: pick and place, palletizing en automatisch beladen van lijnen. We verwachten niet dat je al deze technieken al beheerst. Wij leiden je graag intern op zodat je zo allround mogelijk inzetbaar bent. Gezien de ontwikkelingen binnen Leerdam, kun je aan de slag als onderhoudsmonteur of als storingsmonteur.

Binnen de locatie Leerdam vind je een gevarieerd machinepark. De oudste machine komt uit 1990 en er is recent geïnvesteerd in nieuwe machines. Door die diversiteit wordt er van je verwacht dat jij je ook ontwikkelt om zo allround mogelijk aan de slag te gaan, zodat je ingezet kan worden bij een robot, maar ook voor leidingwerk. Er worden diverse cursussen aangeboden, zowel intern al extern. De Technische Dienst bestaat uit 21 medewerkers, waarvan 15 monteurs. Een divers team van zowel starters als ervaren monteurs. Sinds kort wordt er op deze locatie gebruik gemaakt van SAP. Verder vind je er technieken als dieptrek en ultrasoon snijtechnieken. Door de vele robots binnen de fabrieken is het ook mogelijk om door te groeien en je te ontwikkelen op het gebied van programmeren.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 41203 | Storingsmonteur 3 ploegen, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.