Short description

Het Quality Control (QC) Team van Borculo is op zoek naar een gemotiveerde, inspirerende, pro actieve QC Vrijgave medewerker. Binnen de afdeling QC in Borculo hebben we een microbiologisch en een chemisch laboratorium die verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse kwaliteitsanalyses. Daarnaast is er een supportafdeling die verantwoordelijk is voor het verzamelen van data en gereedmaken voor eindproductvrijgave door de afdeling QA, maken van rapportages en ingangscontrole op grondstoffen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor;

  • Het opstellen van Analyse certificaten voor onze vrijgegeven eindproducten
  • Vrijgave van gronstoffen voor gebruik in ons productieproce
Short description

What we ask

  • Minimaal MBO 4 niveau, laboratorium of procestechniek opleiding
  • Minimaal 2 jaar werkervaring, het liefst in de food sector 
  • Pro actief, zelfstandig, accuraat, Teamplayer
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Ervaring met SAP is een must 

What we offer

Je salaris wordt gebaseerd op:De zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied.Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

Vacancy description

Als QC Vrijgave Medewerker werk je in een enthousiast, gezellig en open team van ca. 7 FTE en ben je er voor verantwoordelijk dat alle analyse data, noodzakelijk voor de vrijgave van onze eindproducten, wordt verzameld en gereedgemaakt voor vrijgave. Daarnaast ben je er ook voor verantwoordelijk dat de juiste gegevens op het analysecertificaat komen te staan. Dit certificaat wordt met onze producten meegestuurd naar onze klanten. Zeker ook niet onbelangrijk is het opstellen van rapportages die gebruikt worden door onze stakeholders. Het team is de spin in het web richting Productie, Technologie, QA en Logistiek.

De afdeling QC Vrijgave bestaat uit ca. 7 FTE. Werkzaamheden zijn verdeeld in diensten die bij roulatie door verschillende medewerkers worden uitgevoerd. Er wordt gewerkt in dagdienst.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 40514 | QC Specialist, Netherlands

What is your name?

Text fieldset

Hello , we’d like to ask you some questions.

Question

What is your level of spoken & written Dutch?

Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.