Short description

Ben je een ervaren monteur met ambities in leidinggeven met brede ervaring en kennis op gebied van mechatronica aangevuld met elektronica of gelijkaardige, heb je MBO-4 van HBO niveau in een technische richting, met affiniteit met techniek in een moderne productieomgeving? Reageer dan snel!

Short description

What we ask

 

 • Een ambitieuze aanvoerder van onze allround maintenance technicians;
 • Afgeronde opleiding richting Technische Bedrijfskunde, Mechatronica niveau 4 of Werktuigbouwkunde + Elektrotechniek;
 • Enkele jaren relevante werkervaring;
 • Analytische vermogen voor bijvoorbeeld het lezen en interpreteren van technische documentatie.
 • Goede communicatieve vaardigheden.

What we offer

 • Een uitdagende functie bij een internationaal bedrijf, op een sterk gerenoveerde locatie;
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Een functie in dagdienst conform Zuivel CAO 8
 • Reiskostenvergoeding (tot 30km enkele reis)
 • Eindejaarsuitkering van 3,5%

 

 

Waarom wil je dit niet mislopen:

 

 • Als je van jouw vak houdt, is dit een prachtige gelegenheid om jezelf te ontwikkelen en zelf mede verantwoordelijk te zijn voor het functioneren van deze fabriek;
 • Jouw technische vaardigheden optimaal worden ingezet, binnen FrieslandCampina zie je allerlei soorten techniek; 
 • De functie van Assistent Manager Maintenance is een prachtige stap als vervolg van je carrière als professional!

 

 

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Bert Oosterhuis Maintenance Manager Processing op telefoonnummer 06-31639893, voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Deborah van Wijngaarden op telefoonnummer 06-11232763 of stuur een email naar deborah.vanwijngaarden@frieslandcampina.com

 

We kijken uit naar je reactie!

Vacancy description

De Assistent Manager Maintenance (interne titel: Senior Allround Maintenance Technician), stuurt functioneel de Allround Maintenance Technicians aan, motiveert, hij of zij is actief, besluitvaardig, resultaatgericht en genereert oplossingen, is operationeel de rechterhand van de Maintenance Manager Processing, neemt de rol in afwezigheid waar, ondersteunt de Manager, helpt de Manager mee met het bouwen van het team, begeleidt training en opleiding van de teamleden etc. Hij of zij neemt gedelegeerde taken op zich van de Manager op het gebied van veiligheid (persoonlijk, voedsel en sociaal) en m.b.t. jaarplan / budget, leiderschap, coördinatie, managementstructuur en continue verbetering.

 

Het vakgebied van de Assistent Manager Maintenance beslaat alle losse mechanische en elektrotechnische werkzaamheden en minder complexe werkzaamheden op het gebied van meet- en regeltechniek, procesbesturing en elektronica. De functie heeft als doel om correctief en / of preventieve onderhoudswerkzaamheden op mechanisch en elektrotechnisch en / of besturingstechnisch gebied aan productie-installaties en / of utiliteitsvoorzieningen uit te laten voeren. Alsmede het in goede staat houden en brengen van moderne bedrijfsmiddelen. Je beheert storingsregistratie en analyseert storingsgegevens wat moet leiden tot verbetering van de onderhoudsactiviteiten.

Onze purpose, nourishing by nature, staat centraal bij alles wat we doen. Al onze medewerkers over de hele wereld zijn gemotiveerd om die purpose te vervullen. We ontwikkelen betaalbare voeding, met aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid en integriteit, om een positieve bijdrage te leveren aan de toekomst van mensen en onze planeet.

 

Wil je werken bij een internationaal bedrijf, een zuivelbedrijf zelfs, met een inclusieve bedrijfscultuur? Onze mensen zijn open, vriendelijk, oprecht en pragmatisch. Het zijn echte teamspelers, die altijd streven naar samenwerking op basis van vertrouwen en respect. Die instelling vloeit voort uit onze coöperatieve traditie en draagt bij aan de kracht van onze “wij-cultuur”. Wij geloven in een relatief platte organisatiestructuur, waarin mensen handelen vanuit hun eigen kracht en zich gesteund weten door een sterk management.

 

Heb jij een winnaarsmentaliteit? Dan zou FrieslandCampina voor jou een goede keuze kunnen zijn. We zijn trots op ons werk en overtreffen graag de verwachtingen door altijd naar de hoogst mogelijke kwaliteit te streven voor onze klanten, consumenten en leden-melkveehouders. Innovatie is daarbij een cruciale factor, en een sterke drijfveer in ons dagelijkse werk.

 

Jouw welzijn heeft voor ons prioriteit, want zonder jou kunnen we niet doen wat we willen doen. Daarom besteden we veel aandacht aan de gezondheid en veiligheid van al onze medewerkers, maar ook van iedereen die verder betrokken is bij onze activiteiten. Bij FrieslandCampina werk je in een veilige werkomgeving en stimuleren we jouw betrokkenheid bij veiligheidsverbeteringen.

 

Naast vertrouwen en respect is integriteit een zichtbaar onderdeel van onze bedrijfscultuur. Met onze zakelijke gedragscode, Compass, en onze Speak Up- programma's bieden we duidelijke ethische richtlijnen voor onze medewerkers en een veilige omgeving waarin problemen kunnen worden gemeld.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 40230 | Assistent Manager Maintenance, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.