Short description

Ben jij verantwoordelijk, besluitvaardig en actiegericht?

Dat is wat wij van een all-round monteur met eigenaarschap en daadkracht verwachten. Heb jij techniek in je genen en denk je in oplossingen? Wil je werken in een schone en hightech omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Short description

What we ask

Wat vragen wij van jou? Natuurlijk zoeken wij een collega die deze baan met beide handen aangrijpt. Je haalt energie uit het werken aan technische installaties en vindt het leuk om samen met je collega’s de locatie op een technisch hoogwaardig niveau te brengen. Je bent proactief, je toont eigenaarschap en je werkt accuraat, zodat de productievoortgang is gewaarborgd. Je start als monteur in dagdienst functie. Daarbij is het je doelstelling om de installaties snel eigen te maken. Tevens blijf jezelf vakinhoudelijk verder ontwikkelen. Indien succesvol is daarbij in de toekomst ook de mogelijkheid om over te stappen naar de 5-ploegen storingsdienst.

 

  • MBO4 – Mechatronica of soortgelijk
  • Vakbekwaam persoon Laagspanning (NEN3140 VP) of bereid om dit te leren
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een productie omgeving;
  • Ervaring met onderhoudsbeheerssystemen, SAP PM is een pré;
  • Servicegerichte houding met eigenaarschap voor problemen en uitdagingen;
  • Flexibel als het gaat om werken buiten kantoortijd in geval van storing of calamiteit;
  • Goed in staat te werken binnen een collegeaal en hecht team;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

What we offer

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega's onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

Vacancy description

Jij als All-round Monteur

 

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van zowel de geplande als storing werkzaamheden in onze fabriek in Veghel. Je vakgebied bestaat uit alle hierin voorkomende werktuigbouwkundige en elektrotechnische werkzaamheden. Je werkt zelfstandig in de uitvoering en je voert het geplande onderhoud volgens werkplanning uit. Van alle uitgevoerde werkzaamheden maak je een rapportage in SAP PM en werk je, waar nodig, de technische documentatie bij. De rapportage helpt je ook bij het analyseren van storingen. Als All-round Monteur ben je ook in staat om werkzaamheden van monteurs van derden te coördineren en begeleiden, zodat zij veilig en hygiënisch te werk gaan.

Hoe ga je dit doen? Veilig, bij FrieslandCampina staat veilig werken voorop! Om dit waar te maken bieden we jou diverse tools aan om veilig te kunnen werken. Als monteur ben je niet alleen, je werkt nauw samen met je collega monteurs en werkvoorbereiders. Samen verdeel je de werkzaamheden en zorg je na uitvoer voor een zorgvuldige overdracht aan productie. Verder heb je regelmatig werkoverleg en neem je deel aan verbeterteams en projectteams.

Een uitdagende en afwisselende baan!

De locatie Veghel is een onderdeel van de business-groep Ingredients en produceert en ontwikkeld in een moderne en voedselveilige productieomgeving. De business-groep Ingredients ontwikkelt voedzame en functionele ingrediënten die waarde toevoegen aan bestaande producten. De business-groep levert natuurlijke ingrediënten op basis van melk, kaaswei en plantaardige grondstoffen aan industriële klanten in de tak voor zuigelingen en peuters, de voedingsindustrie, de farmaceutische-industrie en de jongdiervoederindustrie wereldwijd. De business group Ingredients heeft kantoren in negen landen
Dit alles gebeurt in een moderne productieomgeving met een hecht team.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 40060 | Allround monteur (Dagdienst), Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.