Short description

Op onze locatie Borculo hebben wij een functie beschikbaar als Allround Maintenance Technician. Binnen onze fabrieken maken we 24/7 gebruik van complexe installaties en apparatuur. De gebruikelijke storings-, revisie- en onderhoudswerkzaamheden neem jij voor jouw rekening. Dit doe je niet alleen zelfstandig maar ook als begeleider en coördinator van externe monteurs en inleenkrachten. In het kader van ‘meten is weten’ voer je analyses uit. We verwachten van jou een oorzaak rapportage zodat we onze installaties continu kunnen verbeteren. Dat is wat wij van een ervaren en nauwkeurige allround monteur als jou verwachten. Heb jij techniek in je genen en denk je in oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Short description

What we ask

  • Een afgeronde opleiding MBO 4 Elektrotechniek plus Werktuigbouwkunde, of Mechatronica;
  • Bevoegd persoon Laagspanning;
  • Basisopleiding automatisering en besturingstechnologie;
  • Ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Kennis van toegepaste besturingssystemen, toegepaste software pakketten en netwerksystemen;
  • Volgende eigenschappen: resultaatgericht, initiatief, analytisch, stressbestendig, klantgericht, accuraat, communicatief, samenwerken, veiligheidsbesef/bewustzijn.

What we offer

  • Werkzaam op één van de belangrijkste locaties van FrieslandCampina;
  • Fabrieken met nieuwe technologiën;
  • Hecht team;
  • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Vacancy description

Kerntaken en verantwoordelijkheden:  

 

Werkproces Maintenance Execution

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor zowel het preventief als correctief onderhoud. Storingen tijdens jouw dienst los jij op. Je voert modificaties uit en beperkt nieuwbouw. Informatie voor het actualiseren van technische tekeningen, documentatie, schema’s en instellingen lever jij aan. Daarbij ben jij ook verantwoordelijk voor een goede overdracht van de installatie naar productie, registreer jij uitgevoerde werkzaamheden en draag je bij aan storingsanalyse. De administratieve afhandeling van onderhoudsactiviteiten leg jij vast in het Onderhoudsbeheerssysteem (SAP PM). Deelname aan werkoverleggen en verbeterteams vinden wij erg belangrijk. Net zoals het begeleiden van derden.

 

Kwaliteit onderhoudsprocessen

Je bewaakt de uitvoering van procedures conform het kwaliteitshandboek en je doet verbetervoorstellen voor onderhoud en uitvoering. 

 

Handhaving Safety, Quality, Health en Environment

Je past alle relevante kwaliteits-, gezondheids-, veiligheids- en milieueisen en -standaarden toe en handhaaft deze. De LOTOTO procedure ken jij en pas jij toe. Onveilige en onhygiënische situaties signaleer jij. Tot slot hoort het voorbereiden van werkvergunningen ook tot jouw takenpakket.

Je komt te werken als allround monteur binnen de Technische Dienst in Borculo. We zijn een team van ongeveer 50 FTE, aangevuld met onze externe collega’s die ons ondersteunen. RFC heeft 13 monteurs in dienst die onze 3 productie ketens 24/7 onderhouden. Op dit moment doen we dat in dagdienst met consignatie diensten. Daarnaast zul je ondersteunt worden door je Teamlead, 2 Werkvoorbereiders per keten en tot slot ook een team van Maintenance Engineers.

 

Apply now
1  / 
JOB-ID: 39891 | Monteur dagdienst, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.