Short description

Dynamiek, nieuwbouw, verbetering, coaching & complexiteit. Een aantal kernwoorden die de rol van Team Leider Operations in Borculo omschrijven. Spreekt dit jou aan? Dan is deze positie wat voor jou!

Als Team Leider Operations ben jij verantwoordelijk voor één van vijf ploegen (±10 FTE) werkend in een 5-ploegen rooster (2 ochtenden, 2 middagen & 2 nachten, 4 dagen vrij). Jij bent verantwoordelijk voor de veiligheid, kwaliteit en productievoortgang van jouw ploeg. Aan de hand van de week-en dagplanning weet je precies wat er geproduceerd moet worden. Naast de operationele werkzaamheden ben jij ook betrokken in ons Continue verbeter programma. Jij denkt samen met jouw team actief mee aan verbeteringen binnen de afdeling en draagt zorg voor de uitvoering hiervan.

Short description

What we ask

  • Een gedreven en flexibele team leider die opleeft binnen een dynamische omgeving.  
  • Een sterke drive om jezelf en je team te blijven ontwikkelen en beschikt over inhoudelijk kennis van een productie omgeving. Veiligheid en kwaliteit moeten bovenaan jouw lijst staan qua prioriteiten.
  • Bij voorkeur al enige ervaring  met het aansturen van medewerkers en bijbehorende taken zoals beoordelingsgesprekking & planningen. Zuivel kennis is niet nodig om in aanmerking te komen voor deze positie.
  • Bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in de richting levensmiddelentechnologie, Technische bedrijfskunde

  • Minimaal 4 jaar relevante werk- en leidinggevende ervaring in een operationele / productie omgeving in de procesindustrie;

  • Sterke leiderschaps- en interpersoonlijke kwaliteiten;

  • Goed procestechnologisch inzicht

What we offer

  • De positie van Team Leider Operations is binnen FrieslandCampina ingeschaald in Hay 14.
  • Werkend in een 5-ploegen rooster ontvang jij een vaste ploegentoeslag van 22%.
  • Daarbij kennen wij een standaard eindejaarsuitkering van 3%, een bedrijfs-en persoonlijk resultaat afhankelijk bonus en 8% vakantiegeld.

Vacancy description

Als Team Leider Operations ben jij werkzaam binnen de Formula keten binnen de Site Borculo. De Formula keten is verantwoordelijk voor het produceren van ingredienten voor de kindervoeding én base powders voor de kindervoeding. Vele mensen wereldwijd komten dagelijks in aanraking met producten uit deze fabriek. Het is een hoog geautomatiseerde fabriek waarin veel mensen werken om het proces duurzamer, efficiënter en veiliger te maken.

De productielocatie in Borculo is een van de vijf grootste en belangrijkste productielocaties van FrieslandCampina en richt zich voornamelijk op de productie van ingrediënten voor de babyvoeding en farmaceutische industrie. Hier zijn we zeer succesvol in. Recent is er een state of the art IFT(baby & kindervoeding) fabriek gebouwd in Borculo. Samen bouwen wij aan Borculo met een duidelijke route op weg naar 2020 die volledig past in de strategie van FrieslandCampina.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 36034 | Team Leader Processing, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.