Short description

Wij zijn op zoek naar een 1e Operator die het EVAP Packaging team van FrieslandCampina in Leeuwarden komt versterken. Wil jij aan de slag als 1e Operator en daarmee direct verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van het hoogwaardige product geëvaporeerde melk? Lees dan snel verder.

Short description

What we ask

Wij zoeken een enthousiaste collega op wie wij kunnen bouwen en vertrouwen. Open communicatie is daarbij erg belangrijk. Daarnaast heb je:

 

 • Minimaal MBO-4 werk- en/of denkniveau, met bij voorkeur een afgeronde opleiding richting zuivel of procestechniek;
 • Ervaring met coachend aansturen en continu verbeteren;
 • Capaciteit en bereidwilligheid tot verdere bijscholing;
 • Computervaardig met basiskennis van Office-programma’s en SAP.

 

Voor de functie zijn wij op zoek naar een proactieve teamspeler die duidelijke verwachtingen creëert voor zichzelf en naar anderen. Iemand die vooruitgang bewerkstelligt en gericht is op de groei van mensen en organisatie. Iemand die veiligheid en kwaliteit voorop stelt. Herken jij jezelf in bovenstaand? Reageer dan snel, via onderstaande sollicitatieknop!

What we offer

 Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest!

Vacancy description

Over de functie

Als 1e Operator ben je werkzaam in een vijfploegendienst. Tijdens je dienst ben je verantwoordelijk voor het coördineren van alle voorkomende verpakkingswerkzaamheden welke in de dagdagelijkse operatie voorkomen. Daarnaast ben jij in staat ervoor te zorgen dat er wordt voldaan aan de gestelde normen op veiligheid, kwaliteit en de gegeven proces- en productspecificaties.

            

Al enthousiast? Dit is ook van toepassing in de rol van 1e Operator Packaging 

Onze organisatie staat voor veiligheid en kwaliteit, het zit in ons DNA, dat zal jij in alle werkzaamheden tegenkomen. Als 1e operator ben je veel op de werkvloer en daarom heb je een goede kijk op het continue verbeteren van de afdeling. Op die manier kunnen we gebruik maken van jouw kennis en ervaringen.

 

De volgende werkzaamheden zijn onderdeel van de functie:

 • Coördineren van de werkzaamheden van de verpakkingsoperators en het zorgdragen van de aanwezigheid van de benodigde kennis en kunde door het geven van (vakinhoudelijke)     aanwijzingen;
 • Het vertalen van de productieplanning naar een planning op operationeel ploegniveau;
 • Opstellen en indien nodig bijsturen van de verpakkingsproductieplanning in samenspraak met de afdeling planning;
 • Inplannen van medewerkers en medeverantwoordelijk voor het opleidingsplan van de   verpakkingsoperators;
 • Coördineren van (preventieve) inspecties en 1e lijns onderhouds- en     schoonmaakwerkzaamheden aan verpakkingsapparatuur en installaties;
 • Het verrichten van procesconfirmatie op uitgevoerde kwaliteitscontroles, het actie ondernemen in geval van afwijkingen, het registreren van gegevens in SAP en het aanmaken van een melding om zo de kwaliteitseisen van de productie te waarborgen;
 • Je hebt een voortrekkersrol bij het continu verbeteren;
 • Je bent op de hoogte geldende veiligheids- en hygiëne-voorschriften en spreekt anderen, indien nodig, aan op de naleving hiervan.  

Wist jij dat er dagelijks 3 miljoen liter melk door gemiddeld 90 RMO’s (Rijdende Melkontvangst) wordt afgeleverd op onze locatie in Leeuwarden? FrieslandCampina Leeuwarden is verantwoordelijk voor het bereiden, verpakken en distribueren van EVAP, EVAP gerelateerde producten, Sweetened condensed en Poeder.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 40295 | 1st Operator Packaging, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.