Manager Maintenance

Als Maintenance Manager leid je een team van 15 medewerkers en zorg je voor preventief en curatief onderhoud, zodat het machinepark in topconditie blijft en de productieplanning wordt gehaald.

Je stuurt externe contractors aan en implementeert het veiligheids- en kwaliteitsbeleid van FrieslandCampina.

Je streeft naar continue verbetering en voert WCOM-acties door op de werkvloer. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor investeringsprojecten, met een focus op optimalisatie van installaties en CAPEX-uitvoering.

Je motiveert je team en versterkt professionalisering, veiligheid en kwaliteit. Je maakt deel uit van het plant management team en rapporteert aan de plant manager.

Manager Maintenance

What we ask

  • Je hebt een hogere technische opleiding.
  • Je beschikt over relevante ervaring, bij voorkeur als leidinggevende op de onderhoudsafdeling van een productiebedrijf.
  • Ervaring met HACCP, TPM, Continuous Improvement of SAP is een extra troef.
  • Jouw persoonlijkheid maakt het verschil: je bent zowel een leider als een teamspeler, creëert draagvlak voor je ideeën, en motiveren is jouw tweede natuur. Je bent samenwerkingsgericht en daadkrachtig. Je behoudt overzicht, bent oplossings- en verbeteringsgericht, en stressbestendig.
  • Je hebt sterke analytische vaardigheden en diepgaande kennis van mechanica, elektronica en meet- & regeltechniek. Je beschikt over proceskennis.
  • Je werkt vlot met de standaard Office-pakketten en beheerst naast Nederlands ook Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

What we offer

We bieden jou een uitdagende functie met mooie verantwoordelijkheden en doorgroeimogelijkheden.

Je komt terecht in een prettig, ervaren en efficiënt team, binnen een financieel gezond bedrijf dat de voordelen van een internationale groep combineert met die van een lokale onderneming met een open en informele sfeer: the best of both worlds!

Je salaris wordt bepaald op basis van de zwaarte van de functie, je ervaring en je opleiding.

Daarnaast biedt de organisatie ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, training en opleiding.

Vacancy description

  • Als Maintenance Manager leid je een team van 15 medewerkers en zorg je voor preventief en curatief onderhoud, zodat het machinepark in topconditie blijft en de productieplanning wordt gehaald.
  • Je stuurt externe contractors aan en implementeert het veiligheids- en kwaliteitsbeleid van FrieslandCampina.
  • Je streeft naar continue verbetering en voert WCOM-acties door op de werkvloer. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor investeringsprojecten, met een focus op optimalisatie van installaties en CAPEX-uitvoering.
  • Je motiveert je team en versterkt professionalisering, veiligheid en kwaliteit. Je maakt deel uit van het plant management team en rapporteert aan de plant manager.
Staying true to who you really are, that is your starting point at FrieslandCampina. Because it is precisely by embracing our differences that we can grow together. We want to create a working environment that allows all employees to bring their best and authentic selves. If who we are suits you, but you're not sure if you're the best fit for the role, we still encourage you to apply so we can help you find the role that fits you best.

Je zult deel uitmaken van een dynamisch en samenwerkend team dat bekend staat om zijn expertise en efficiëntie. Het is een groep gemotiveerde professionals die elkaar ondersteunen en samen werken aan gemeenschappelijke doelen, waarbij een open, innovatieve en positieve werkomgeving wordt bevorderd. Samen behalen we geweldige resultaten, en er is altijd ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling.

Apply now
1  / 
JOB-ID: 53709 | Manager Maintenance, Belgium
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.