Allround monteur

Werkzaamheden

Jij bent verantwoordelijk voor de technische beschikbaarheid van de installaties voor poederbereiding en -verpakking. Externe monteurs begeleid je bij de uitvoering van specifieke werkzaamheden.Je werkt aan verschillende installaties zoals indampers, drogers, productielijnen en verpakkingslijnen.Je legt de verrichte werkzaamheden vast op papier, en draagt zorg voor een kloppende administratie. Jij vindt die diversiteit aan machines een echte uitdaging!

Allround monteur

What we ask

Wat wij van jou vragen

 • Je hebt een afgeronde MBO 4-opleiding richting techniek, bijvoorbeeld richting elektro, werktuigbouwkunde of mechatronica;
 • Je hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je houdt van de dynamiek van een complexe fabriek.

 

Beschik jij over deze competenties?

 • Je bent assertief en resultaatgericht. Je komt met nieuwe ideeën en maakt je hier hard voor, je houdt vast totdat het optimale resultaat is behaald;
 • Je schakelt snel tussen werkzaamheden en helpt collega’s daar waar nodig;
 • Je houdt optimaal overzicht over de verschillende projecten, weet de juiste prioriteiten te stellen en handelt hierna resoluut;
 • Jij neemt je verantwoordelijkheid;
 • Jij denkt in oplossingen, soms zijn ze simpel, dan weer innovatief. Het belangrijkste is dat de productie door kan blijven gaan.

What we offer

Wat krijg je van ons?

 

 • Een uitstekend salaris conform Zuivel cao;
 • Volop uitdagingen waar jij je technische kennis kunt inzetten;
 • Een dynamisch bedrijf met leuke collega’s;
 • Goede ontwikkel- en doorgroei mogelijkheden; We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied.

Vacancy description

Als allround monteur ben jij een van de belangrijkste schakels binnen ons bedrijf. Met je analytische blik initieer je waar mogelijk verbeteringen en voer je deze door. Binnen onze fabrieken maken we 24/7 gebruik van complexe installaties (krachtstroominstallaties, stuurstroominstallaties) en apparatuur (meet-, regel- en pneumatische apparatuur). De gebruikelijke storings-, revisie- en onderhoudswerkzaamheden neem jij voor je rekening. Daarnaast neem je deel aan (verbeter)projecten om zo de prestaties van onze fabriek te vergroten. Daarbij houd je rekening met machineveiligheid (Lock Out, Tag Out, Try Out) en draag je zorg voor de administratieve verwerking en rapportages.

 

Waar streef je naar?

Je maakt verbinding, je bent verantwoordelijk, je bent besluitvaardig, resultaat- en actiegericht. Voor jou staat veiligheid en kwaliteit voorop. Het zit in je DNA. Met jouw technische kennis help je de plant optimaal presteren en worden storingen geminimaliseerd. Dat maakt dat jij aan het einde van de dag met een goed gevoel naar huis rijdt.

Voor onze locatie in Workum zijn we zijn op zoek naar iemand die ons machinepark in topconditie houdt… neem jij de uitdaging aan?

Workum is onderdeel van de businessgroup Ingredients. De businessgroep Ingredients is een wereldleider op het gebied van ingrediënten en oplossingen op basis van zuivel en planten.Onze ingrediënten zijn voor de sectoren Baby & Medical, Performance & Lifestyle, Food & Beverage, Pharmaceutical en Animal Nutrition. De hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid van onze producten is de topprioriteit.

Workum is een productielocatie van o.a. babyvoeding. We maken met ongeveer 50 collega’s verschillende poederproducten in de fabriek die beschikt over indampers, droger en filtratietechnieken waarbij voldaan moet worden aan de strengste hygiëne-eisen (Dry-Blend).

De poederfabriek in Workum is verbonden met de kaasfabriek op het zelfde FrieslandCampina terrein. De fabriek in Workum krijgt haar product continu (24/7) aangeleverd en de fabriek kan dan ook nooit stil staan en zijn er altijd mooie uitdagingen.Zie jij het als een uitdaging dat je medeverantwoordelijk bent voor de productie van een Ingredients fabriek in het netwerk van FrieslandCampina Ingredients?

Apply now
1  / 
JOB-ID: 42496 | Allround monteur, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.