Performance Excellence Specialist

Voor ons Continuous Improvement team in Maasdam zijn wij op zoek naar een Performance Excellence Specialist. Een daadkrachtige en analytische persoonlijkheid, die de organisatie uitdaagt en continue verbetert. Je herkent verliezen, neemt initiatief, en brengt de potentie in kaart. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, implementatie en borging van meerdere verbeterprojecten. 

Als team zijn wij verantwoordelijk voor het hele verbeterprogramma van de fabriek en zorgen we voor synergie en verbinding tussen de diverse projecten. De projecten zijn zowel tactisch en operationeel van aard, waarbij je betrokken bent bij verbeteringen binnen alle lagen van de organisatie (van operators tot management). Je draagt de verantwoordelijkheid bij het leiden van complexe projecten en het aansturen van multidisciplinaire teams. De functie vereist autonoom werken, initiatief nemen en conceptueel en analytisch denken. Leiderschapseigenschappen zoals het managen, motiveren en inspireren van stakeholders en je team zijn hierbij nodig om verbeterprojecten op een duurzame wijze te voltooien.

Performance Excellence Specialist

Was wir erwarten

 • Afgeronde Master/Bachelor opleiding bij voorkeur richting Technische Bedrijfskunde, Supply Chain Management of soortgelijk;
 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring binnen een productieomgeving;
 • Kennis en ervaring op het elimineren van waste en draaien van transformatie trajecten;
 • Stevigheid en daadkracht vanuit verbinding;
 • Positieve en aanstekelijke energie.

 

Voor deze vacature zoeken we een persoon die:

 • In staat is om snel te schakelen tussen het grote geheel en de details. Je kunt verbeteracties verbinden aan het uiteindelijke doel en bent resultaatgericht;
 • Overzicht houdt over de verschillende projecten en de onderlinge verbanden, bent analytisch en weet de juiste prioriteiten te stellen. Je handelt hierin resoluut en vasthoudend waarbij je je verantwoordelijkheid neemt;
 • Snel schakelt binnen de organisatie om stakeholders betrokken te houden bij de projecten die jij leidt. Hierbij communiceer je makkelijk en op een natuurlijke manier met collega’s werkzaam op verschillende niveaus. Op deze manier weet je mensen mee te krijgen en bruggen te bouwen;
 • In oplossingen denkt, soms zijn ze simpel en dan weer innovatief. Je lost zelfstandig en gestructureerd problemen op, gebaseerd op feiten.
   

Was wir bieten

•    Deze functie is ingeschaald in HAY schaal 15, je salaris wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding;
•    Unieke cultuur gezien FrieslandCampina Nederlandse roots heeft maar inmiddels is uitgegroeid tot een internationale organisatie met vestigingen over de hele wereld;
•    Diverse trainingen en coaching programma’s om je te helpen ontwikkelingen en jouw eigen professionele carrière uit te stippelen;
•    Interne doorgroei wordt sterk gemotiveerd vanuit FrieslandCampina;
•    Een informele & vriendelijke werkomgeving waarin je samenwerkt met gedreven en professionele collega’s;
•    We geven je vertrouwen en autonomie om lange termijn impact te genereren dat bijdraagt aan betere voeding voor de wereld;
•    Een uitdaging die een beroep doet op je opgebouwde ervaring en structuren enerzijds en creativiteit anderzijds om, desnoods buiten de gebaande paden, het resultaat te realiseren.

Stellenbeschreibung

Een korte greep uit jouw werkzaamheden in deze rol:
•    Je legt de vinger op de zere plek en identificeert de nodige verbeteringen en behoeften van de operatie.
•    Je leidt en coacht multidisciplinaire verbeterteams om de efficiëntie van o.a. productielijnen te verhogen.
•    Je denkt en bouwt mee aan de Continuous Improvement plannen van de locatie.
•    Je ondersteunt diverse afdelingen bij het definiëren van KPI’s, probleemoplossing, workflow design, visueel management etc., met als doel om de prestatie van de afdelingen te optimaliseren.
•    Je creëert draagvlak voor de lopende verbeterprojecten bij verschillende stakeholders, zoals experts, gebruikers en leidinggevenden. Hierin werk je samen met externe stakeholders, zoals de businessgroup en corporate CI, om te raadplegen, zo nodig te betrekken en standaarden te verbeteren.
•    Je traint en ondersteunt leidinggevenden en medewerkers in het gebruik van bovengenoemde instrumenten, met als doel dat iedereen de werkwijzen toepast op de manier waarop dit bedoeld is en het meeste resultaat oplevert.

Bei FrieslandCampina glauben wir an ein Arbeitsumfeld, in dem alle Mitarbeiterinnen und Mitarbeiter sich selbst treu bleiben und sich gestärkt fühlen, ihr Potential vollständig zu entfalten. Wir akzeptieren Unterschiede und begrüßen Bewerbungen unabhängig von Geschlechtern, Religion, Rasse, sexueller Orientierung, Alter, Behinderungen oder Nationalitäten. Wenn das, was wir sind, zu dir passt, bewirb dich gerne, auch wenn du möglicherweise nicht alle Anforderungen der Rolle vollständig erfüllst.

Je komt te werken op de afdeling Continous Improvement van Site Maasdam en rapporteert aan de Manager Continous Improvement.
Op onze productielocatie in Maasdam maken we met meer dan 300 collega’s dagverse zuivel, zoals melk, yoghurt en kwark. Deze producten maken we onder andere voor onze merken Campina, Optimel en Vifit die je vast wel kent. Om ervoor te zorgen dat de schappen in de Nederlandse supermarkten vol zijn, verwerken we jaarlijks zo'n 300 miljoen liter zuivel. Via ons moderne distributiecentrum gaan onze producten direct naar winkels door heel Nederland. 
Werken bij FrieslandCampina Maasdam is uitdagend, omdat we dagverse zuivel produceren met een relatief korte houdbaarheidsdatum. Hierdoor moeten wij flexibel inspelen op de vraag van onze klant en dat maakt de omgeving zo dynamisch!
FrieslandCampina Maasdam hecht veel waarde aan het opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers. Werken bij ons betekent werken in een hecht team met een echte ‘hands on’ mentaliteit, waar humor en samenhorigheid belangrijk zijn! 
 

Jetzt bewerben
1  / 
JOB-ID: 52361 | Performance Excellence Specialist, Netherlands
Basic information

Bewirb Dich auf diese Stelle

Bitte mache hier deine Angaben.

* Erforderliche Angaben

Filesize cannot exceed 7MB.
Filesize cannot exceed 5MB.
Filesize cannot exceed 10MB.

Bist Du sicher, dass Du das Bewerbungsverfahren abbrechen möchtest?

Schließe den Prozess ab, indem Du auf den Button klickst, oder teile die Stelle.