Besturingstechnicus (5-ploegen)

Bij FrieslandCampina in Leeuwarden, zoeken wij een enthousiaste en gedreven OT Engineer/Besturingstechnicus (5 ploegendienst).

 

Als OT Engineer/ Besturingstechnicus ben jij eindverantwoordelijk op het gebied van Software Engineering binnen onze nieuwste EVAP fabriek. Jij bent de beheerder van de discipline standaarden en documentatie. Je draagt nieuwe ideeën voor, gericht op innovaties voor nu en in de toekomst. Je adviseert je collega`s over nieuwe ontwikkelingen binnen de software engineering en draagt ideeën voor die bijdrage aan het proces. Wanneer er contractors nodig zijn voor de installatie van nieuwe apparatuur, ben jij degene die aanstuurt en de verantwoordelijkheid over hen draagt.

Besturingstechnicus (5-ploegen)

Was wir erwarten

We verwachten van de kandidaat dat hij naast de vakinhoudelijke kennis een pro active houding heeft en goed kan samenwerken in een team.

  • Een afgeronde HBO-opleiding Elektrotechniek / Besturingstechniek en affiniteit met industriele automatiseringsprojecten in de voeding- en zuivelindustrie is een pré.
  • Kennis van de DCS-software besturingssystemen;
  • Goede communicatievekwaliteiten;
  • Stressbestendig en in staat om systematische problemen te analyseren.

Was wir bieten

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

Stellenbeschreibung

Wat ga je doen:

  • het beheer, onderhoud en optimalisatie van de soft- en hardware;
  • het optimaal benutten van de afdeling door het verhogen van de beschikbaarheid van apparatuur en het verminderen van down time en incidenten;
  • toezien op de maximale inzet van de industriële infrastructuur en de betrouwbaarheid van de productieprocessen;
  • het voorbereiden van (grotere) modificaties en het uitzetten van opdrachten bij externe software specialisten;
  • het zelfstandig uitvoeren van (grotere) modificaties;
  • het verhogen van rendementen en het inzichtelijk maken van storingen en het adviseren en bieden van ondersteuning hieromtrent in WCOM teams;.

FrieslandCampina Leeuwarden is verantwoordelijk voor het veilig bereiden, verpakken en distribueren van EVAP, SCM en poeder. Dit tegen een vastgesteld kwaliteitsniveau, tegen de laagst mogelijke kosten en de hoogste leverbetrouwbaarheid.

Jetzt bewerben
1  / 
JOB-ID: 43909 | Besturingstechnicus (5-ploegen), Netherlands
Basic information

Bewirb Dich auf diese Stelle

Bitte mache hier deine Angaben.

* Erforderliche Angaben

Bist Du sicher, dass Du das Bewerbungsverfahren abbrechen möchtest?

Schließe den Prozess ab, indem Du auf den Button klickst, oder teile die Stelle.