Werkvoorbereider (4x9uur)

In deze uitdagende rol ben je verantwoordelijk voor het beheer van de Technische Magazijnen op locatie en voor het plannen, organiseren en coördineren van technische materiaalstromen voor break down maintenance. Je hebt hiervoor veel contact met de werkvoorbereiders, het monteursteams en externe leveranciers. Je draagt met deze werkzaamheden direct bij aan onze missie om onze locatie nog betrouwbaarder te maken!

Werkvoorbereider (4x9uur)

Was wir erwarten

•    Afgeronde MBO4 opleiding in technische richting of met affiniteit voor techniek;
•    Ervaring met plannen van maintenance werkzaamheden;
•    Kennis van levensmiddelen en productieprocessen;
•    Goede kennis van Office en bij voorkeur ervaring met SAP
•    Een teamspeler met de eigenschappen accuraat, communicatief sterk, commercieel ingesteld en flexibel. 


Herken jij jezelf in bovenstaande? Ontdek dan de dynamische wereld van FrieslandCampina en kom ons professionele en leuke team in Lochem versterken!

Was wir bieten

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar FrieslandCampina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest!

Stellenbeschreibung

Je belangrijkste uitdagingen zijn: 
•    Verantwoordelijk voor het bestellen van technische materialen en beheer van het magazijn en de voorraadniveaus
•    Verantwoordelijk voor de efficiënte planning van materialen voor preventieve, correctieve en modificatie onderhoudswerkzaamheden van mechanisch, elektrisch, instrumentatie en civiele aard op week- en maandniveau 
•    Je bewaakt de voortgang van bestellingen, onderhoudt contracten en doet leveranciersbeoordelingen
•    Waarborgen traceability en opstellen van rapportages met betrekking tot voorraden en financiën. 
•    Je signaleert verbetervoorstellen op het gebied van efficiency, afwijkingen, incorrecte weergave e.d. en initieert en voert uit van verbeterinitiatieven 

Bij FrieslandCampina delen we met 20.000 medewerkers de passie om meer uit melk te halen en om mensen verder te helpen in het leven. Met onze merken – ruim 30 - bereiken we miljoenen mensen in meer dan 100 landen. FrieslandCampina heeft business groups en werkmaatschappijen met vestigingen in de hele wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort. 

FrieslandCampina Butter & Milkpowder in Lochem verwerkt 10% van alle melk en 30% van alle room van FrieslandCampina. Daarmee is Lochem is één van de grotere melk verwerkende locaties in Nederland. De 200 medewerkers verwerken de room en melk in verschillende boter, boterolie, melkpoeder en gespecialiseerde melkeiwitten. In totaal maken de medewerkers in Lochem zo’n 100 verschillende eindproducten die wereldwijd hun afname vinden.

Jetzt bewerben
1  / 
JOB-ID: 41208 | Werkvoorbereider (4x9uur), Netherlands
Basic information

Bewirb Dich auf diese Stelle

Bitte mache hier deine Angaben.

* Erforderliche Angaben

Bist Du sicher, dass Du das Bewerbungsverfahren abbrechen möchtest?

Schließe den Prozess ab, indem Du auf den Button klickst, oder teile die Stelle.