SHE Manager

Voor het SHE expert team zijn we op zoek naar een ervaren SHE Manager. In deze functie ben je Subject Matter Expert op het gebied van gedrag - en cultuur veranderingen & tevens single point of contact voor enkele fabriekslocaties als het gaat om SHE vraagstukken.

SHE Manager

Was wir erwarten

 • Een stevige people manager met SHE expertise. 
 • WO/HBO+ werk-en niveau of vergelijkbaar niveau.
 • Afgeronde HVK of MoSHE opleiding aangevuld met Organisational Behavior Management of vergelijkbare gedrags opleiding/cursus.
 • Diepgaande kennis van-en aantoonbare ervaring met gedrag-en cultuur verandermanagement. 
 • 5-10 Jaar ervaring binnen het SHE vakgebied en je hebt bij voorkeur ervaring in de food-industrie (pré als je ervaring hebt met een fabrieksomgeving). 
 • Je bezit een pragmatische instelling en kan projectmatig werken. 
 • Je bent flexibel en bent altijd bereid om een stapje meer te doen. 
 • Je bent een teamspeler en houdt er van om meerdere projecten tegelijk tot een goed einde te brengen alleen of in teamverband. 
 • Je bent in het bezit van goede communicatieve skills en weet mensen op een natuurlijke wijze mee te krijgen door te inspireren en te enthousiasmeren. 
 • Je attitude is klant-resultaatgericht, analytisch, je neemt initiatief, je bent gestructureerd, accuraat, daadkrachtig en fun to work with.
   

Was wir bieten

 • Unieke cultuur gezien FrieslandCampina een Nederlandse roots heeft maar inmiddels is uitgegroeid tot een internationale organisatie met vestigingen over de hele wereld;  

 • We bieden een prettige Work-life balance, marktconform salaris & goede secundaire voorwaarden;  

 • Diverse trainingen en coaching programma’s om je te helpen ontwikkelingen en jouw eigen professionele carrière uit te stippelen;    

 • Interne doorgroei wordt sterk gemotiveerd vanuit Friesland Campina!  

 • Een informele & vriendelijke werkomgeving waarin je samenwerkt met gedreven en professionele collega’s;  

 • We geven je vertrouwen en autonomie om lange termijn impact te genereren dat bijdraagt aan betere voeding voor de wereld;  

 • Gratis melk & kaas tijdens de lunch op ons hoofdkantoor, een overheerlijke barista koffie voor voldoende energie gedurende je werkdag.

 

Stellenbeschreibung

Als SHE Manager draag je samen met de Business Group SHE-Manager een indirecte verantwoordelijkheid in het zorgdragen voor de veiligheid en gezondheid. Dit doe je door objectief en onafhankelijk te adviseren en te ondersteunen. Je ziet toe op de naleving van SHE-compliance, wettelijke- en interne organisatie standaarden-en beleid. 


Als SHE-manager vertaal je relevante trends in de branche naar business mogelijkheden en onderzoek je mogelijke consequenties voor de Business Group Supply Chain (BG SC) voor tactisch- en strategische besluitvorming.

Daarnaast voorzie je de fabrieken binnen de Business Group (BG) van SHE-oplossingen, hetzij op basis van eigen analyses dan wel op verzoek van het Management Team. Deze oplossingen worden vertaald naar praktische voorstellen en tools in samenwerking met de relevante disciplines en stakeholders. Als SHE-manager treedt je bij verschillende thema’s op als projectleider en/of inhoudsdeskundige bij het ontwerpen of implementeren van nieuwe oplossingen.


In de functie van SHE Manager heb je een inhoudelijke rol en fungeer je als 'single point of contact' om de verschillende locaties binnen de business group op SHE vlak te ondersteunen. Daarnaast ben je in deze rol een Subject Matter Expert (SME) op het gebied van cultuur en gedrag binnen de organisatie, met als doel het veiligheids-en milieubewustzijn te verhogen. Je bent een sparringpartner voor de Plant Manager (zowel re- als proactief) en ondersteunt het lokale SHE-Management om urgentie te creëren op SHE-thema’s. De SHE-Manager zal interne audits uitvoeren bij de fabrieken om specifieke SHE-thema’s te toetsen. 

Het team bestaat uit een Business Group SHE Manager en drie SHE Managers/Specialisten. We zijn een klein team die op een hechte manier samenwerken om de fabrieken te ondersteunen. We zijn bereid om zaken van elkaar over te nemen en elkaar te ondersteunen ook al hoort het niet tot onze directe verantwoordelijkheid. Samenwerken en resultaten boeken staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn op zoek naar een leuke, enthousiaste collega die ons team kan verrijken met kennis en ervaring. Onze standplaats is Amersfoort, maar werken vanaf een locatie of vanuit huis bevindt zich ook tot de mogelijkheden. Binnen het team hebben we veel contact via teams of telefoon om elkaar op de hoogte te houden en te sparren over ons werk. De SHE Manager rapporteert aan de Business Group SHE-Manager.

Jetzt bewerben
1  / 
JOB-ID: 40472 | SHE Manager, Netherlands
Basic information

Bewirb Dich auf diese Stelle

Bitte mache hier deine Angaben.

* Erforderliche Angaben

Bist Du sicher, dass Du das Bewerbungsverfahren abbrechen möchtest?

Schließe den Prozess ab, indem Du auf den Button klickst, oder teile die Stelle.