Reliability & Maintenance Engineer

Om ons Maintenance team te versterken zijn wij op zoek naar een: Reliability & Maintenance Engineer.

Heb jij techniek in je genen en denk je in oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze uitdagende rol ben je continu bezig met het verbeteren van onderhoud en installaties. Daarmee lever je aantoonbare bijdrage aan de optimale balans tussen asset prestatie, risico, conversie- en ketenkosten in relatie tot de supply chain strategie.

Reliability & Maintenance Engineer

我们的需求

  • Je stelt KPI’s op en bewaakt deze om de realisatie van gestelde onderhoudsdoelstellingen te meten.

  • Je faciliteert bij het analyseren van repeterende technische storingen en breakdowns, met als doel de grondoorzaken te achterhalen: techniek, gedrag, organisatie (RCA afdeling/ discipline overstijgend).

  • Je rapporteert en analyseert Cost Drivers (keten kosten)/ Prestatieverliezen op lijn of machine niveau, gericht op het elimineren van oorzaken van onderhoudsgevoeligheid en afwijkingen.

  • Je initieert, faciliteert en adviseert verbeterteams om de installatieprestaties en – betrouwbaarheid te verhogen.

  • Je zorgt voor een structurele verbetering door het opstellen van een jaarplan van verbeterprojecten, het afstemmen van de opdrachtformulering, het uitvoeren van onderzoeksvragen en het opstellen van een plan van aanpak.

  • Je stelt in samenspraak met de Technisch manager KPI’s op en bewaakt deze om realisatie van gestelde onderhoudsdoelstellingen te meten.

  • Adviseert over onderhoudscontracten(oa; lease, sla, 24uurs service) en sluit deze contacten af.

我们可提供

Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar Friesland Campina beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien. Want die ontwikkeling komt zowel onze producten als jouw carrière ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

空缺职位描述

Als Reliability & Maintenance Engineer werk je aan onderhoudsconcepten en onderhoudsplannen om productiedoelstellingen te realiseren en Licence to Operate te behouden. Je ondersteunt bij storingsanalyses en verbetertrajecten. Je adviseert bij modificaties en nieuwbouw. En je ontwikkelt en deelt best practices.Je verbetert continu het onderhoud van de installaties en daarmee draag je bij aan de optimale balans tussen asset prestatie, risico, kosten in relatie tot de supply chain strategie.

Workum is onderdeel van de businessgroup Ingredients. De businessgroep Ingredients is een wereldleider op het gebied van ingrediënten en oplossingen op basis van zuivel en planten.

Onze ingrediënten zijn voor de sectoren Baby & Medical, Performance & Lifestyle, Food & Beverage, Pharmaceutical en Animal Nutrition. De hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid van onze producten is de topprioriteit.

Workum is een productielocatie van o.a. babyvoeding. We maken met ongeveer 50 collega’s verschillende poederproducten in de fabriek die beschikt over indampers, droger en filtratietechnieken waarbij voldaan moet worden aan de strengste hygiëne-eisen (Dry-Blend).De poederfabriek in Workum is verbonden met de kaasfabriek op het zelfde FrieslandCampina terrein. De fabriek in Workum krijgt haar product continu (24/7) aangeleverd en de fabriek kan dan ook nooit stil staan en zijn er altijd mooie uitdagingen.

 

Zie jij het als een uitdaging dat je medeverantwoordelijk bent voor de productie van een Ingredients fabriek in het netwerk van FrieslandCampina Ingredients?

现在申请

联系方式

Deborah Wijngaarden

1  / 
JOB-ID: 42495 | Reliability & Maintenance Engineer, Netherlands
Basic information

申请这个职位

请在这里填写您的详细信息

* 处为必填内容

您是否确认要退出申请?

通过点击按钮结束申请,或分享空缺职位信息。