Friss diplomások

Ültesd gyakorlatba a tudásod
Friss diplomások
Paragraphs

Cím
Szerezz nálunk szakmai tapasztalatot gyakornokként

Tartalom

A gyakornoki program kiváló lehetőséget kínál, hogy bővítsd a szakmai tapasztalatod és kiemelkedj az önéletrajzoddal. Ez egy remek időszak, hogy megismerkedj a FrieslandCampina vállalati kultúrájával, valamint egy specifikus szakmai területtel - ez által nem csak új kihívásokra lelhetsz, de fejlesztheted a képességeidet is.

Ideje a gyakorlatban is kamatoztatni az eddig megszerzett tudásodat!  

A fiatal tehetségeknek olyan környezetet biztosítunk, ahol tanulhatnak, kibontakoztathatják és gyakorlatban is kamatoztathatják az eddig megszerzett tudásukat. Erre kiváló lehetőség a gyakornoki programunk. Képzettségednek megfelelően számos lehetőség kínálkozik többféle területen. A program befejezését követően néhány gyakornokunknak akár  munkalehetőséget is tudunk kínálni.

Cím
FrieslandCampina gyakornoki program

Tartalom

Fejlődj saját elképzelésed szerint a gyakornoki programunk keretén belül. Kihívást jelentő feladatokat, kíváló fejlődési lehetőséget kínálunk, ahol a munkavégzés jó hangulatban telik. Úgy gondoljuk ez a legjobb út, hogy a legtöbbet tanulhass. Bármikor fordulhatsz hozzánk segítségért, tanácsért, hiszen azt szeretnénk, hogy fejlődj és a legjobbat hozd ki magadból minden nap. Ennek kulcsfontosságú eleme a személyes fejlődés. Gyakornokként a kezdetektől fogva felelősségteljes munkát végezhetsz.  

Te vagy a megfelelő jelölt számunkra?

  • Friss diplomás vagy maximum 2 év tapasztalattal  
  • Szívesen tanul, keresi a fejlődési lehetőséget 
  • Magas motivációs szinttel rendelkezik 
  • Kész, hogy hozzájáruljon a szervezet működéséhez 

Kiválasztási folyamatunk

How to prepare for your online interview at FrieslandCampina

Our interviews take place face to face and/or online (through video). In order to have a successful video interview, it is important to prepare yourself. We have created #10 tips to help you have the perfect video interview.

Video interview