Traineeship Technology & Operations

De aanmeldingen zijn open van 7 maart tot en met 10 april 2022
Unleash your nature
Paragrafen

Titel
Klaar om je carrière een kickstart te geven?

Inhoud

Als technoloog zul je je helemaal thuis voelen bij FrieslandCampina. We verwerken alle melk van onze leden melkveehouders. Deze melk bestaat uit honderden componenten, welke gebruikt worden voor consumentenproducten, maar ook in ingrediënten.

In onze fabrieken zijn veiligheid en continue verbetering van groot belang.

Door het optimaliseren van het proces waarborgen we de voedselveiligheid en de kwaliteit van onze producten. FrieslandCampina biedt je de unieke kans om te werken in alle facetten van de waardeketen; van gras tot glas. Krijg je hier energie van? Binnen het Technology traineeship zullen je creativiteit, innovatiedrang en technische instinct goed tot hun recht komen.

Technology traineeship

Als Technology trainee zal je kennismaken met alle aspecten van de organisatie omdat technologie een onmisbaar onderdeel is van alle producten en processen van FrieslandCampina. Samen met een team van technologen werk je aan de ontwikkeling en verduurzaming van processen en ben je continu bezig met innovatie.

 

 

Leeuwarden factory visit

Zijn we op zoek naar jou?

  • Een WO Master diploma
  • Beperkte werkervaring en/of een stage binnen Technologie
  • Affiniteit met productie en voedingsprocestechnologie
  • Een internationale focus, mindset en mobiliteit
  • Ambitie om een carrière op te bouwen binnen Technologie
  • Vloeiend in Engels

Titel
Voorbeelden van opdrachten

Inhoud

Opdracht op het gebied van duurzaamheid
Bijna alle duurzaamheidsinitiatieven vereisen de ontwikkeling en implementatie van technologie. Denk bijvoorbeeld aan het implementeren van groene energie en het verduurzamen van de processen in de fabriek. Ook aan het begin van onze keten, de boerderij, zijn er veel kansen voor verduurzaming door het genereren en opslaan van energie. Als technology trainee kun je hierbinnen een rol spelen door bijvoorbeeld het ontwikkelen van nieuwe technologieën of het managen van projecten, zoals de installatie van zonnepanelen op de daken van boerderijen.  

Procestechnoloog - op locatie
Je zal op locatie samenwerken met monteurs, quality officers, operators en veel andere stakeholders om zo het meeste uit de fabriek te halen. Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van problemen binnen processen en zult werken aan verbeteringsprojecten op het gebied van energie en materiaalgebruik. Ten slotte denk je mee aan strategische beslissingen, zoals de fabriekscapaciteit aanpassen aan de vraag van de klant.

Alexandra, Technology Trainee

"Momenteeel werk ik als Process Technologist op onze productielocatie in Leeuwarden. Het is een hele veelzijdige rol waarin ik werk met veel verschillende mensen, van Energy Managers tot Process Operators." - Alexandra Luger, Technology Trainee

Alexandra
Eva van Hoogstraten

Contact

De aanmeldingen zijn open van 7 maart tot en met 10 april 2022.

Heb je vragen over het traineeship? Neem contact met mij op! 

Eva van Hoogstraten