FrieslandCampina’s Corporate Traineeship (NL)

Trainees
Paragrafen

Titel
Ben jij klaar om je carrière een vliegende start te geven?

Inhoud

Als een Corporate Trainee ben je ambitieus, wil je het uiterste uit jezelf halen en denk je grensverleggend. Het FrieslandCampina trainee programma duurt twee jaar en start in maart en september. Door middel van twee uitdagende opdrachten, van beiden één jaar, kun je een waardevolle bijdrage leveren aan het bedrijf en de wereld. Ons ‘fast track’ programma voor toekomstige leiders stimuleert jou om in een korte tijd veel te leren op persoonlijk én professioneel vlak. Door middel van ons training & ontwikkeling programma en ons persoonlijke training budget stomen we je klaar voor een carrière bij FrieslandCampina. Jij neemt de leiding over je toekomstige carrière, wij helpen je waar nodig.

We hebben trainee programma’s in de volgende disciplines:

De aanmelding voor het traineeship met start datum maart 2022 zal open gaan vanaf oktober 2021.

Volg onze webinar

Ben je geïnteresseerd in ons Corporate Traineeship en wil je meer weten over FrieslandCampina en luisteren naar de ervaring van huidige trainees? Meld je dan aan voor onze webinar op 23 september

Speakers webinar

Ben jij onze nieuwe trainee?

  • De potentie en capaciteit om te groeien in een ‘fast track’
  • Pas afgestudeerd of beperkte werkervaring
  • Een master diploma, universitaire manier van denken en werken
  • Internationale ervaring, extracurriculaire activiteiten (stages, bestuursjaar, je eigen bedrijf)
  • Vloeiend in Engels
Lotti and colleagues

Clash of the titans

Clash of the Titans is een jaarlijks evenement dat georganiseerd wordt voor en door tweedejaars trainees. In multidisciplinaire teams worden de trainees uitgedaagd om een business case op te lossen. Tijdens het 4-daagse evenement worden ze geïnspireerd door sprekers en gecoacht door managers op gebied van zowel proces als content. Uiteindelijk moeten de teams hun idee pitchen voor de jury, bestaande uit onder andere de CEO Hein Schumacher en de betreffende business manager. Het winnende team krijgt de kans om door te werken aan het idee en dit tevens te implementeren!

Trainees during Clash of the titans

Onze selectie procedure