Short description

FrieslandCampina Veghel is op zoek naar een

 

Werktuigkundige Energie en Utilities

 

In deze veelzijdige functie werk je zelfstandig in een vijfploegendienst en ben je verantwoordelijk voor de energievoorziening van de Site in Veghel. Je moet daarbij denken aan stroom, stoom, water en afvalwater. Een uitdagende functie, waar veel bij komt kijken!

Short description

What we ask

Wie zoeken wij?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding MBO niveau 4; Werktuigbouw, Allround Operationeel Technicus (AOT), SWTK of Energietechniek, scheepswerktuigkundige en\ of procestechniek;
 • Je bezit een VCA certificaat of bent bereid deze te behalen;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Veiligheidsbewustzijn;
 • Een collega die zich verder wil ontwikkelen.

What we offer

Wat bieden wij:

Een werkplek met een goede sfeer, met o.a.:

 • Een contract bij FrieslandCampina;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de zuivel cao. Jouw salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, jouw ervaring en opleiding;
 • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Vanuit deze functie kan je doorgroeien naar de engineersfunctie. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega's onderling. Zo leer je tenslotte het meest. Wij zijn benieuwd naar jouw ambities!

Vacancy description

Jij als Werktuigkundige Energie en Utilities 

Als Werktuigkundige E & U ben je verantwoordelijk  voor het veilig instellen, omstellen en opstarten van alle Utilities. Hiervoor bewaak jij het proces en indien nodig stel je bij of schakel je veilig af.

Ook het onderhoud aan de installaties  is van groot belang in deze functie. Jij voert zowel preventief als correctief 1e lijns onderhoud uit. Bij de werkzaamheden pas jij onze safety voorschriften toe, denk aan LOTOTO, TRA en werkvergunningen.

Je registreert afwijkingen/ storingen en administratieve afhandeling van 1ste lijn onderhoud meld jij in het Onderhoudsbeheerssysteem (OBS). Tevens houdt je in het logboek de wijzigingen bij.

Het beheren van de afvalwaterinstallie behoort ook tot je functie.

 

Een uitdagende baan, wat vragen we van jou?

We zijn op zoek naar een collega die graag zelfstandig werkt en zijn verantwoording durft te nemen. Je vindt het leuk om vanuit een centrale regelkamer processen te sturen maar ook technisch onderhoud te plegen aan installaties. Tijdens je dienst voer je tevens controles uit op het terrein en heb je veelvuldig contact met je collega’s op de site. Je bent werkzaam in een klein team en stemt veel met je collega’s af. De plant Veghel is continue in ontwikkeling waardoor er steeds wijzigingen zijn waar je veel van kunt leren.

Wist jij dat FrieslandCampina Veghel

 • De grootste melkverwerker is binnen FrieslandCampina met ruim 2 miljoen liter per dag!
 • Één op de zes mensen ter wereld(!) in aanraking komt met producten uit onze fabriek.
 • Er ruim 500 medewerkers werken op het terrein van FrieslandCampina Veghel.
 • Het terrein in Veghel zo groot is dat je met de fiets van fabriek naar fabriek kan fietsen!

 

Wacht niet langer en solliciteer via deze website!  

 

Apply now
1  / 
JOB-ID: 12121 | Werktuigkundige Energie en Utilities, Netherlands
Basic information

Apply for this job

Please provide your details here.

* Required fields

Are you sure you want to quit the application process?

Close the process by clicking the button or share the vacancy.